MetallicGR

Το 'Anniversary' iPhone θα φέρει εντυπωσιακή οθόνη

Recommended Posts

Έμπιστες πηγές που επικαλείται το Bloomberg αναφέρουν πως η Apple θα λανσάρει μια νέα, επετειακή έκδοση του iPhone σύντομα η οποία θα έχει αρκετά μεγαλύτερο screen to body ratio.

 

 

Βαδίζοντας στα βήματα άλλων μεγάλων εταιριών του χώρου όπως της Samsung και της LG, η Apple ετοιμάζει την επετειακή έκδοση του iPhone, μιας και φέτος κλείνει επίσημα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου μοντέλου. Το επερχόμενο iPhone θα φέρει ανανεωμένο hardware αλλά και οθόνη OLED, για πρώτη φορά στα δεδομένα της εταιρίας, έχοντας μάλιστα curved πρόσοψη αλλά flat panel σύμφωνα με πηγές, μια επιλογή που έγινε ίσως για λόγους διαθεσιμότητας.

 

 

Η πηγή αναφέρεται επίσης και στη μπροστινή κάμερα της συσκευής, με την Apple να πηγαίνει μάλλον σε κάποιον dual lens αισθητήρα της Sony. Τέλος, αναφορές γίνονται και στον επεξεργαστή της συσκευής, με τις πηγές να δηλώνουν πως είναι πολύ πιθανό να δούμε κάποια βελτιωμένη εκδοχή του πιο πρόσφατου SoC της (όπως αυτό που τροφοδοτεί τα iPhone 7) κατασκευασμένο όμως στα 10nm για καλύτερη ενεργειακή διαχείριση.

 

 

 

iphone7lineup.jpg.dc6dafa4d530e355fe2d3893d860e9f3.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now