MetallicGR

Το Teodoor είναι μια έξυπνη Bluetooth Κλειδαριά!

Recommended Posts

Η έξυπνη κλειδαριά Teodoor λειτουργεί τόσο με Bluetooth σύνδεση όσο και χειροκίνητα σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάπου το smartphone μας!

 

 

Το νέο ενδιαφέρον project του Kickstarter ακούει στο όνομα Teodoor και είναι επί της ουσίας μια έξυπνη κλειδαριά για το smart home. Η κλειδαριά υποστηρίζει πολλούς τύπου κλειδαριών στις πόρτες είτε του σπιτιού είτε του γραφείου ενώ κύριο χαρακτηριστικό της είναι πως λειτουργεί τόσο μέσω της παρεχόμενης εφαρμογής με σύνδεση μέσω Bluetooth όσο και χειροκίνητα απλά περιστρέφοντας το knob.

 

 

Η ομάδα ανάπτυξης του project έχει δώσει έμφαση στην εμφάνιση του συγκεκριμένου και έτσι παρέχεται σε τρία χρώματα, όπως μαύρο, ασημί και χρυσό φινίρισμα για να ταιριάξει σε κάθε σχεδόν χώρο. Το Bluetooth 5 chip που ενσωματώνει είναι συμβατό και με Bluetooth 4 συσκευές ενώ ενσωματώνει και αποκλειστικό συνεπεξεργαστή για κρυπτογράφηση με τον μοναδικό κωδικό να βρίσκεται στη κλειδαριά και την εφαρμογή του smartphone και μόνο. Παράλληλα με τη χρήση του ειδικού WiFi αντάπτορα για τη πρίζα μπορούμε να ξεκλειδώσουν τη πόρτα από κάθε γωνιά του κόσμου, ένα ακόμη ιδιαίτερο στοιχείο του Teodoor. Μέχρι στιγμής η καμπάνια έχει συγκεντρώσει πάνω από το 1/3 των 90 χιλιάδων δολαρίων.

 

 

 

Teodoor-Smart-Lock.jpg.681c6fded65f19d58d27ce2f4d282d3a.jpg

 

Smart-Lock.jpg.dfb600652d66b68eb6c7986dcca26b85.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now