MetallicGR

Τα eSports εγκρίνονται από την Ασιατική Επιτροπή Αγώνων!

Recommended Posts

Το φαινόμενο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επιτροπή έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια και έτσι υπολογίζεται για τα Asian Games του 2022.

 

 

 

Τα eSports μπαίνουν και επίσημα στη λίστα των αθλημάτων που θα δέχονται και μετάλλια σύμφωνα με την επιτροπή αγώνων της Ασίας που έχει έδρα το Κουβέιτ. Η απόφαση δεν έγινε τυχαία αφού είναι μέρος της συνεργασίας της επιτροπής με την εταιρία Alisports η οποία βλέπει το μέλλον αυτού του νέου είδους sport το οποίο χαίρει μεγάλης δημοτικότητας τόσο στη συγκεκριμένη περιοχή όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, με εκατομμύρια προβολές σε live streaming γεγονότα και άλλα σχετικά.

 

 

 

 

Αν και στην ανακοίνωση το μόνο παιχνίδι που αναφέρεται ξεκάθαρα είναι το FIFA 17, θα προστεθούν και γνωστοί MOBA τίτλοι που θα παίζουν σε τέτοια events, πιθανόν το DOTA ή/και το League of Legends. Αντίστοιχες κινήσεις βέβαια γίνονται και σε άλλες περιοχές του κόσμου (και στην Ελλάδα με την συμβολή των Battlenet και της σχετικής αρένας στον Αγ. Δημήτριο) κάνοντας έτσι τα eSports το next big thing που ενώνει το gaming με τον αθλητισμό.

 

 

 

 

QsfhSuZfSfWjy4jfkFtu2V-650-80.jpg.100a24c5510f05c71f4267c51fcf28ca.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now