MetallicGR

Οι Next Gen Volta GPUs της NVIDIA το Q3

Recommended Posts

Οι νέας γενιάς GPUs της NVIDIA θα κάνουν ντεμπούτο κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του Q3 του τρέχοντος έτους σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας που φέρνει στο φως το DigiTimes.

 

 

 

Το site ρίχνει φως στις επόμενες κινήσεις της 'πράσινης' που θα ακολουθήσουν την αρχιτεκτονική Pascal, η οποία σημειώνεται πως ολοκληρώθηκε με τη κυκλοφορία της TITAN Xp πριν από μερικές ημέρες. Οι πληροφορίες θέλουν την NVIDIA να λανσάρει την επόμενη γενιά καρτών γραφικών της, με κωδική ονομασία Volta κάποια στιγμή στο Q3 του 2017 και όχι μέσα στο 2018 όπως κάνει συνήθως.

 

 

 

 

Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί, όμως οι πηγές τονίζουν πως ενδέχεται να οφείλεται στα χαμηλά νούμερα που παρουσιάζει η αγορά του DIY PC και του PC γενικότερα. Έτσι οι πρώτες Volta θα θέσουν τον πήχη πιο ψηλά από πλευράς επιδόσεων, αρκετά νωρίτερα απ' ότι περιμένουμε βελτιώνοντας τις ήδη υψηλές επιδόσεις των σημερινών flagship που κυκλοφορούν.

 

 

 

NVIDIA-Volta-GPU.thumb.jpg.4050882805b1cad47693606cbb60df9f.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Q3 2017 η καλύτερη περίοδος να κάνεις upgrade και Q4 2016 - Η1 2017 η χειρότερη. Μετά τους Coffee (Αύγουστο 2017) έρχεται και η πράσινη νωρίτερα.

Edited by stavros
Ορθογραφικά
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now