GreeKpHantom

Τα Hammerhead V2 BT είναι τα νέα gaming ακουστικά της Razer

Recommended Posts

Η εταιρία ανακοίνωσε τα νέα Hammerhead BT και Hammerhead για iOS Lightning συσκευές.

 

Αξιοποιώντας το Qualcomm aptX codec καθώς και την ασύρματη σύνδεση Bluetooth 4.1, είναι κατασκευασμένα για χρήστες που έχουν αλλεργία σε... καλώδια, αλλά θέλουν να είναι συνεχώς σε κίνηση. Με διάρκεια μπαταρίας έως και 8 ώρες ανά μια φόρτιση, οι χρήστες θα απολαμβάνουν συνέχεια την αγαπημένη τους μουσική καθώς και να απαντήσουν κλήσεις, με τα Hammerhead BT να προσθέτουν και in-line χειρισμό καθώς και μικρόφωνο, που είναι συμβατό με Android και iOS συσκευές.

 

Τα Razer Hammerhead χρησιμοποιούν στο μέγιστο το Lightning Connector, παραδίδοντας καθαρό ήχο μέσω ενός ειδικού digital-to-analog converter ή εν συντομία DAC. Το headset ενσωματώνει in-line control και μικρόφωνο ώστε οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν την Siri ή να αλλάξουν τραγούδια χωρίς να ανοίξουν την συσκευή τους. Επίσης, η εταιρία κυκλοφορεί και το Razer Hammerhead, ένα companion app για το iOS ώστε οι χρήστες να διαμορφώσουν τον ήχο στα δικά τους μέτρα.

 

Και τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν drivers των 10 χιλιοστών, καθώς και θαλάμους από αλουμίνιο για την καλύτερη ακουστική εμπειρία. Στη συσκευασία περιέχεται και μια θήκη μεταφοράς καθώς και ear tips διαφορετικών μεγεθών, ώστε τα ακουστικά να παρέχουν απομόνωση και άνεση σε κάθε χρήστη.

 

Η τιμή τους ανέρχεται στα 110€, ενώ όπως τονίζει και ο Min-Liag Tan, συνιδρυτής και CEO της εταιρίας, πρόκειται για μία ανανέωση στην Hammerhead σειρά, με την προσθήκη επιλογών για χρήστες iOS καθώς και για όσους έψαχναν μια ασύρματη gaming oriented επιλογή. Ακολουθούν τα specs τους:

 

Headphones:
Frequency response: 20 Hz - 20 kHz
Impedance: 32 ± 15% Ω
Sensitivity: 116 ± 3 dB @ 1 kHz
Max input power: 10 mW
Drivers: 10 mm with Neodymium magnets
Cable length: 63 cm 
Approximate weight: 28.0 g

 

Microphone:
Frequency response: 300 Hz - 3.4 kHz
Signal-to-noise ratio: ≥ 55 dB
Sensitivity (@1 kHz): 42 ± 3 dB
Pick-up pattern: Omnidirectional

 

 

 

4b817550835d.jpg

8635cc185269.jpg

62133822119e.jpg

fcabeb48064e.jpg

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρον φαίνονται , ήμουν κάτοχος των απλών hammerhead αλλά πιστεύω ότι ήταν υπερτιμημένα για όσα πρόσφεραν.Βεβαια το να έχεις bluetooth ακουστικά με αξιοπρεπές μπάσο και μεγάλη αυτονομία  είναι κάτι το οποίο ίσως να αξίζει τα 100€.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now