George_o/c

[PRESS RELEASE] A-Data XPG 3.5" SSD Enclosure

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/5492ab2630f34c.jpg[/wrapleft]H A-Data, ένας παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο των υψηλής απόδοσης μνημών, ανακοίνωσε σήμερα ότι "λανσάρει" στην αγορά το A-Data XPG 3.5" SSD Enclosure, αναπτύσσοντας έτσι ακόμα περισσότερο την γκάμα προϊόντων SSD. Η μεγαλοφυής αυτή συσκευή είναι ουσιαστικά ένας μετατροπέας σκληρών δίσκων, αφού μετατρέπει 2 x 2.5" SATA SSDs σε 1 x 3.5" SATA drive.

Με τον μετατροπέα αυτό, η εγκατάσταση ενός 2.5" drive σε ένα συνηθισμένο/απλό pc θα είναι πιο εύκολη από ποτέ, επιτρέποντας με άνεση την ανάκτηση δεδομένων από φορητούς υπολογιστές σε συστήματα desktop και αντιστρόφως. Θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και λειτουργικό στους χρήστες που αναζητούν την ταχύτητα ενός SSD στο desktop σύστημά τους. Πρόκειται για ένα τέλειο προϊόν με την ταχύτητα ενός SATA II, κατάλληλο για κάθε average ή advanced αγοραστή. Επιπλέον, ο μετατροπέας σκληρών δίσκων έρχεται με μηχανισμό safety lock που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κλειδώνουν τα drives, γεγονός που τους κάνει "απρόσιτους" έτσι ώστε να παραμένουν ασφαλείς κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους.

55336422rf8.jpg

Το Enclosure αυτό επιφέρει επανάσταση στους 2.5" SSDs, εφόσον χωράει τέλεια σε ένα 3.5" desktop bay ή floppy disc bay χωρίς να επιβαρύνεται ο χρήστης με επιπλέον έξοδα. Σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται απροβλημάτιστα είτε σαν εσωτερικό drive, είτε σαν εξωτερικό, το A-Data XPG 3.5" SSD Enclosure αποτελεί αδιαμφισβήτητα την καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε αν αναζητάτε επέκταση του χώρου αποθήκευσης και δυνατότητα backup.

Το προϊόν αυτό διατίθεται με τους σκληρούς δίσκους ενσωματωμένους, και ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να διαλέξει χωριτικότητες που ξεκινάνε από 2 x 32GB έως και 2 x 384GB.

88748222pa8.jpg

Ας δούμε τώρα συγκεντρωμένα τα features και τα specifications

Features

  • Βαρύ, με αντοχή στην θερμότητα, αλουμινένιο case έτσι ώστε να χρησιμοποιείται το ίδιο εύκολα σαν εσωτερικό ή εξωτερικό drive
  • Δύο θέσεις για να μπορεί ο χρήστης να αλλάζει εύκολα SSDs
  • Μέγεθος ακριβώς ίδιο με εκείνο ενός 3.5" desktop bay/floppy disc bay
  • Υποστήριξη δύο 2.5" SATA SSDs (μέχρι 2 x 384GB) ή δύο 2.5" SATA HDDs (μέχρι 2 x 1TB)
  • Μετατροπή μέχρι δύο SATA SSDs/HDDs σε ένα 3.5" drive
  • LED με σήμανση power και access
  • Ψύξη χωρίς ανεμιστήρα, αφού η θερμότητα οδηγείται "μέσα" από το αλουμίνιο σε slots από όπου και απελευθερώνεται στο περιβάλλον.

Specifications

  • Host Interface : 2 x SATA I/II, SATA II μέχρι 3.0Gbps και SATA I μέχρι 1.5Gbps
  • Power : SATA 15pin connector
  • Dimension : 146.0 x 101.7 x 25.8 mm (LxWxH)
  • Weight : 0.23kg

Φανταστείτε λοιπόν, δύο ...

a-data-sata-ii-xpg-ssd.jpg

... τέτοια τερατάκια ενσωματωμένα σε ένα μικρό κουτί που αντικατέστησε επιτυχώς το άδειο 3.5" bay του υπολογιστή σας, στο οποίο παλαιότερα βρισκόταν το floppy drive !

Διαβάστε περισσότερα εδώ ...

      Link to comment
      Share on other sites

      Create an account or sign in to comment

      You need to be a member in order to leave a comment

      Create an account

      Sign up for a new account in our community. It's easy!

      Register a new account

      Sign in

      Already have an account? Sign in here.

      Sign In Now