MetallicGR

Sony G-Series SSD: Ίσως οι πιο ανθεκτικοί SSDs!

Recommended Posts

Μπορεί να προορίζονται αυστηρά για βιντεογράφους που ασχολούνται με δεκάδες Gigabytes καθημερινά, όμως αξίζει να σταθούμε στην ανθεκτικότητα των νέων SSD της Sony, της σειράς G-Series.

 

 

 

Η νέα σειρά μπορεί να μην εντυπωσιάζει τόσο για την εμφάνιση, ή τις τελικές επιδόσεις - που παρά την αγορά στην οποία προορίζονται δεν είναι και κακές - αλλά κυρίως για την αντοχή των NAND flash μνημών τους, αφού σύμφωνα με την Sony μπορούν να γράψουν καθημερινά δεδομένα ίσα με την χωρητικότητα του SSD (480GB) συνεχόμενα για διάστημα 5 ετών! Οι επιδόσεις τους δείχνουν να βρίσκονται στα 550 και 500 MB/s τερματίζοντας το πρότυπο σύνδεσης SATA III κάτι που ευνοεί όσες κάμερες μπορούν να γράψουν 4K περιεχόμενο.

 

 

 

Η Sony θα κυκλοφορήσει τον SSD και σε χωρητικότητες των 960GB ενώ αμφότεροι ενσωματώνουν τεχνολογίες για ασφαλέστερη εγγραφή των δεδομένων με σταθερές ταχύτητες ακόμη και σε 4K video υψηλού bitrate. Τέλος, η διαθεσιμότητά τους θα ξεκινήσει στην αγορά από τον ερχόμενο Μάιο με τιμές 287 και $539 αντίστοιχα.

 

 

 

 

 

sonyssd.jpg.4dcd22e5e336a13f57ed7c39316441f1.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now