MetallicGR

Θα αγοράζατε συσκευές του Spotify;

Recommended Posts

Η δημοφιλής υπηρεσία βρίσκεται ήδη σε πολλές συσκευές του σπιτιού και σε πλήθος gadgets, όμως ίσως ήρθε η ώρα για κάτι... δικό της!

 

 

 

Μπορεί να streamάρουμε περιεχόμενο από το Spotify στο smartphone μας και σε άλλες συσκευές όπως το Google Home όμως η υπηρεσία έχει και άλλες βλέψεις για το άμεσο μέλλον. Πηγές και αιτήσεις εργασίας από τη πλευρά του Spotify μαρτυρούν τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας και ένα από αυτά είναι η διάθεση hardware σε νέους και υπάρχοντες συνδρομητές της υπηρεσίας και σε κατηγορίες αντίστοιχες με τα Pebble watch, Amazon Echo και Snap Spectacles, gadgets που φαίνεται πως χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότεροι στον κόσμο.

 

 

 

Το Echo από την άλλη αποτελεί για πολλούς αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου σπιτιού, ενσωματώνοντας σπέσιαλ χαρακτηριστικά όπως τη ψηφιακή βοηθό Alexa που πλέον τη συναντάμε και σε άλλες συσκευές όπως το Fire TV stick. Η ύπαρξη ενός κεντρικού μουσικού hub ίσως βρίσκεται στην ατζέντα της (εταιρίας) Spotify ενώ τα άλλα αντίστοιχα προϊόντα όπως το Pebble Watch, κρύβουν μυστήριο αφού δε γνωρίζουμε πως μπορούν να αξιοποιηθούν.

 

 

 

 

 

spotify-gear.jpg.a615930b090b6e2707a59cd28e0e3fba.jpg

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now