MetallicGR

Το έξυπνο πικαπ που ακούει στο όνομα LOVE!

Recommended Posts

Οι ηχόφιλοι θα λατρέψουν αυτό το όμορφο πάντρεμα του 21ου αιώνα και του βινύλιου στο νέο πικαπ LOVE, το οποίο σίγουρα δε μοιάζει με το τυπικό σας Technics SL-1200.

 

 

 

Ο λόγος είναι απλός. Το μέγεθος του συγκεκριμένου πικαπ είναι τόσο μαζεμένο που μπορεί κάλλιστα να χωρέσει στο σακίδιό σας, ενώ παρέχει μερικές ενδιαφέρουσες λειτουργίες που μας  υπενθυμίζουν πως βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα! Συνοδεύεται από μια εφαρμογή για smartphones από την οποία μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ορισμένες λειτουργίες όπως skip track, repeat track ή repeat record ενώ μπορεί να streamάρει τη μουσική σε ένα Bluetooth ηχείο, ακόμη και ακουστικά.

 

 

 

Το πικαπ αποτελείται από δύο μέρη, μια βάση στην οποία ακουμπάμε τον δίσκο και το βασικότερο κομμάτι που περιλαμβάνει τη βελόνα και όλα τα ηλεκτρονικά. Το δεύτερο κομμάτι κάθεται επάνω στον δίσκο και περιστρέφεται μόνο του υποστηρίζοντας δίσκους 33, 45 ακόμη και 78 στροφών. Η εφαρμογή από την άλλη έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί τον δίσκο και να δείξει και το σχετικό Album Art στην οθόνη του smartphone ή του tablet. Αν και για τους κλασικούς ηχόφιλους θα μοιάζει μια δυσνόητη αγορά, οι gadgetόφιλοι θα μπορούν να το προμηθευτούν τον ερχόμενο Οκτώβριο στη προτεινόμενη τιμή των USD $599 μέσα από το Kickstarter.

 

 

 

 

 

LOVE-Turntable-Smart-Record-Player-ComingSoon-Tech.jpg.291fb1bb26ebbfb56bcf17c059ccc773.jpg

 

LOVE_Turntable_revolutionary_smartphone_controlled_turntable_crowdfunding_Agency2.0_GalleryD-compressor.jpg.dda063fb3e696485d87b43da22d96c2d.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, MetallicGR said:

Προφανώς αυτό θα ίσχυε πριν ολοκληρωθεί η καμπάνια.

αα οκ νομιζα ότι δεν είχε ολοκλωρωθεί,sto indiegogo μπορεις να το παραγγείλεις νομιζω

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now