MetallicGR

MSI Bundle μητρικών με Optane SSDs!

Recommended Posts

Τρεις μητρικές με ενσωματωμένους Optane SSD της Intel λανσάρει και επίσημα η MSI οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της αγοράς, από την entry level μέχρι και το high end κομμάτι με το Z270 chipset.

 

 

 

Μιας και φαινομενικά οι πωλήσεις του Optane SSD από την Intel δεν πηγαίνουν κατ ευχήν, η τελευταία επιστρατεύει τους OEMs όπως την MSI για να... βοηθήσει. Η MSI λανσάρει τρεις νέες μητρικές που θα έρχονται μαζί με το νέο μοντέλο για όσους έχουν στη κατοχή τους κάποιον αργό μηχανικό δίσκο, όσοι είναι αυτοί. Ήδη από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας των Optane SSD, το μικρό ενδιαφέρον των καταναλωτών έγκειται στο γεγονός πως στην αγορά υπάρχουν ήδη γρήγοροι SSD με το πρότυπο που η ίδια ανέπτυξε, το NVMe - και πολλοί έχουν κάνει την αλλαγή σε αυτό.

 

 

 

 

Αρχικά η πρώτη μητρική που δίνεται στο bundle είναι η B250M Bazooka, με την mATX εμφάνιση και τις λευκές/ασημί λεπτομέρειες μπορεί να ξεχωρίσει σε ένα σύστημα με ευκολία. Η B250M από την άλλη τοποθετείται ένα σκαλί κάτω σε χαρακτηριστικά, έχοντας όμως το ίδιο chipset και υποστήριξη σε επεξεργαστές και κάρτες επέκτασης. Η Z270 Tomahawk από την άλλη, αποτελεί την κορυφαία υλοποίηση της τριάδας και απευθύνεται σε όσους χτίζουν ένα high end κατά κύριο λόγο PC. Για το εάν αξίζει η επένδυση στην τεχνολογία θα αφήσουμε τον Linus να απαντήσει με το σχετικό του βίντεο.

 

 

 

 

tomahawk.jpg.e132179981e0beb7b73352aa310758a4.jpg

 

 

bazooka.jpg.620529b4c5c1243c2f685058c2faa5c1.jpg

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Δυστηχώς οι optane ssd δεν έχουν θέση στην mainstream αγορά.Για ποιο λόγο να επενδύσει σε μια νέα πλατφόρμα και αντί να πάρει ενα 250άρι ssd να πάρει ένα cache drive? Θα είχε νόημα αν ήταν συμβατός με παλαιότερα intel chipset. Όταν καταφέρουν αν αυξήσουν την χωρητικότητα ίσως μπορέσει να βγάλει κάποιο νόημα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now