MetallicGR

Οι AMD Ryzen στα notebooks τα Χριστούγεννα!

Recommended Posts

Η οικογένεια Ryzen επεξεργαστών θα ολοκληρωθεί μέσα στο έτος και εκτός από τους μικρούς Ryzen 3 που περιμένουμε πως και πως για την budget αγορά, οι Ryzen θα βρεθούν και στα notebooks τα Χριστούγεννα.

 

 

 

 

Κατά το δεύτερο μισό του έτους, η αγορά θα υποδεχθεί τους Ryzen 3, που θα αποτελέσουν την μικρότερη οικογένεια επεξεργαστών Ryzen για τα χαμηλά στρώματα της αγοράς με έως και 4 πυρήνες Zen αρχιτεκτονικής. Η AMD όμως ετοιμάζει και πλήθος επεξεργαστών για την mobile αγορά και πιο ειδικά για αυτή των φορητών υπολογιστών. Οι Raven Ridge APUs θα βρίσκονται στα πρώτα desktops και notebooks κατά την περίοδο των Χριστουγέννων κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια η CEO, Lisa Su, στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων πριν από μερικές ημέρες.

 

 

 

 

Οι αντίστοιχες εκδόσεις των Raven Ridge για notebooks θα ονομάζονται Ryzen Mobile και θα φέρουν τον ίδιο αριθμό πυρήνων (έως 4) με ενσωματωμένες κάρτες γραφικών άγνωστης αρχιτεκτονικής, με πολλές πηγές να αναφέρονται στην Vega. Το ότι και οι Raven Ridge θα κυκλοφορήσουν με την επωνυμία Ryzen το γνωρίζουμε από ένα και μόνο slide που είχε δημοσιεύσει η AMD κατά την ανακοίνωση των Ryzen 7 και αναφέρεται στην ονοματολογία των chip της, τόσο των τωρινών, όσο και των μελλοντικών.

 

 

 

 

article-630x354.dccf7eee.jpg.9b84411298c96948a3a04ebdcef9cb21.jpg

 

 

 

8-630.2705907299.jpg.1479ac781ef3660535111d37b77c520c.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now