MetallicGR

Ο ψηφιακός βοηθός της Morpheos που λύνει τα χέρια

Recommended Posts

Η ομάδα Morpheos που εδρεύει στο Λος Άντζελες δημιούργησε μια νέα έξυπνη συσκευή για το σπίτι που ενσωματώνει και ψηφιακό βοηθό AI ενώ χρησιμεύσει και σαν λάμπα.

 

 

 

Το Momo όπως αναφέρεται από την ομάδα Morpheos αποτελεί ένα super hub, μια συσκευή παύλα ρομπότ που ενσωματώνει πολλές δυνατότητες έχοντας ως βάση την τεχνητή νοημοσύνη με στόχο να ενοποιήσει πλήρως ότι Internet of Things συσκευές τυγχάνει να υπάρχουν στο σπίτι όπως έξυπνες πρίζες, διακόπτες και πολλά ακόμα. Έχει περιστρεφόμενο σώμα και αισθητήρες ανίχνευσης κίνησης, χειρονομιών και υπέρυθρες ακτίνες μαζί με RGBW (και White) Spot LED για τον χώρο, όλα τους αρκετά θετικά στοιχεία που σίγουρα αναβαθμίζουν τον χώρο και δεν τον καταλαμβάνουν απλά.

 

 

 

Η εμφάνισή του μάλιστα είναι αρκετά λιτή και κάλλιστα μπορεί να δέσει με τον υπόλοιπο χώρο είτε του δωματίου είτε του σαλονιού μιας και κατασκευάζεται από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Η βάση του περιλαμβάνει εκτός του μοναδικού πλήκτρου "Brain button", του μεγαφώνου, μια εφεδρική μπαταρία και διάφορους περιφερειακούς αισθητήρες θερμοκρασίας, καπνού και... υγρασίας.

 

 

 

 

Η all in one πρόταση για το έξυπνο σπίτι βρίσκεται ήδη στο Kickstarter όπου τα πηγαίνει αρκετά καλά όντας ήδη στις πρώτες ημέρες της καμπάνιας. Το early bid του ανέρχεται στα $279.

 

 

 

 

smart-home-1.jpg.d5c806af95fbb3a1cd27d44b7bcd78c9.jpg

 

smart-home.jpg.45dc9a744d2774df9a83a47fafb0421d.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now