MetallicGR

Μυστικά της TSMC στα χέρια της Κίνας

Recommended Posts

Μηχανικός της TSMC συνελήφθη όταν σύμφωνα με τις αρχές προσπάθησε να μεταφέρει μυστικά που είχε αντιγράψει σε μεγάλες ποσότητες από τους εκτυπωτές της ίδιας της TSMC, κάτι που κίνησε υποψίες.

 

 

 

Ο πρώην πλέον μηχανικός της TSMC κατηγορείται πλέον όχι μόνο για κλοπή μυστικών της εταιρίας, αλλά και για προσπάθεια μεταπώλησής τους σε τρίτη εταιρία εκτός συνόρων και πιο ειδικά, στην κινέζικη Huali Microelectronics Corp, HLMC. Όπως σημειώνεται, ο Hsu, όπως ονομάζεται ο μηχανικός, είχε δηλώσει τη παραίτησή του από την εταιρία και στη πορεία, αντέγραψε σημαντικά δεδομένα της TSMC, σχετικά με την λιθογραφία των 28nm που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, για να τη διαθέσει στην HLMC με την οποία λέγεται ότι συνομιλούσε.

 

 

 

Ο διευθυντής του Hsu όμως είχε παρατηρήσει αυξημένη χρήση του εκτυπωτή της εταιρίας και έτσι αποφάσισε να ψάξει το θέμα και βρέθηκε προ εκπλήξεως. Φυσικά ανέφερε το θέμα και η TSMC από τη μεριά της παρέδωσε τον Hsu στις αρχές της περιφέρειας Hsinchu, όπου και έγινε το περιστατικό. Ο ίδιος έπειτα ομολόγησε τη πράξη του και μάλιστα σημείωσε πως ήταν σε συνεννόηση με την HLMC από τον Δεκέμβριο, όπου και δέχτηκε πρόταση για εργασία στην κινέζικη εταιρία. Trust me, I'm an engineer!

 

 

 

 

1408164840.jpg.0e1ebbe83250adf6e77105416a7c18f1.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now