MetallicGR

Το CoD: Modern Warfare Remastered σε Standalone σύντομα

Recommended Posts

Όσοι κάνατε υπομονή και δε πήρατε την digital deluxe ή legacy έκδοση του Infinite Warfare θα ανταμειφθείτε μιας και η Activision θα διαθέτει το Modern Warfare σε standalone μορφή.

 

 

 

Το παιχνίδι που εκτός του ότι έχει μικρή βάση δεδομένων αφού δινόταν με τις ακριβές εκδόσεις του Infinite Warfare, είχε και το Variety Map Pack DLC που κόστιζε άλλα 15€ με χάρτες που στο orginal παιχνίδι ήταν δωρεάν. Όσοι λοιπόν ήθελαν την remastered έκδοση θα έπρεπε να διαθέσουν ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση του Infinite Warfare με το Modern Warfare συν τα επιπλέον 15€ του DLC για την ολοκληρωμένη εμπειρία.

 

 

 

Για άλλη μια φορά, πηγές αναφέρονται στην standalone μορφή του παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει σύντομα, κάτι που αποτελεί μονόδρομο για την Activision ούτως ώστε να αποφύγει και τις κακές κριτικές - για άλλη μια φορά.  

 

 

 

 

03083631250l.jpg.fd678d7d2af265e966ccb0dd944510d7.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αναμενόμενο, είχε και παλαιότερα leaks. Λόγο του γεγονότος ότι ήθελε τις πιο ακριβές εκδόσεις του Infinite Warfare (digital deluxe ή legacy), τουλάχιστον στη Steam δεν έχει πολύ κόσμο (300-500 players). Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το Modern Warfare από το WWII, λόγω Modern.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now