MetallicGR

Imagination Technologies εναντίων Apple!

Recommended Posts

Η Apple δέχεται επιθέσεις σε πολλά μέτωπα και οι εταιρίες που πιστεύουν πως δεν "φέρεται δίκαια" σε πρώην και νυν συνεργάτες της, όπως για παράδειγμα την Imagination Technologies.

 

 

 

Η τελευταία μάλιστα ξεκίνησε τις σχετικές νομικές διαδικασίες στις οποίες αναφέρει πως η Apple ενδέχεται να κλέψει IP της αφού δε θα μπορέσει να αναπτύξει μόνη της τη GPU για τις συσκευές της μέσα στο διάστημα των 2 ετών που έχει θέσει. Οι ισχυρισμοί της IT μπορεί να μη πείσουν από νομικής πλευράς, όμως δεδομένης της δυσκολίας που περιέχει η σχεδίαση και κατασκευή μιας GPU από το μηδέν, οι μηχανικοί της Apple είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουν κάποια από τα... μυστικά που έμαθαν δίπλα στην Imagination Technologies όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

 

Βέβαια υπάρχουν και πληροφορίες που δηλώνουν πως η Apple ίσως δανειστεί την τεχνογνωσία κάποιου άλλου τρίτου κατασκευαστή για τα πρώτα της βήματα. Η Imagination Technologies από την άλλη ξεκαθάρισε τη θέση της στην Apple λέγοντας πως θα κάνει ότι είναι δυνατό για να προστατέψει τη τεχνογνωσία και τα μυστικά της από μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

 

 

 

04072446890l.jpg.08ecb17c43160b08eb251ef3127e55b2.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η απλα το μηλο τρωει απο ολους και με μερος απο τα κερδη πληρωνει τα δικαστηρια. Συνηθεις τακτικη ολων των μεγαλων εταιριων οταν μυριζονται χρημα και τα εσοδα ξεπερνουν τα εξοδα μιας δικαστικης διαμαχης. Το πιθανοτερο ειναι να ερθουν σε εξωδικο συμβιβασμο , οπως γινεται σχεδον στις περισσοτερες περιπτωσεις.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now