MetallicGR

Gamer βρίσκει τυχαία το Source Code του StarCraft!

Recommended Posts

Μέσα από μια τυπική αγορά μερικών αναμνηστικών από παιχνίδια της Blizzard τα οποία αγόρασε από το eBay, ο Khemist49 βρήκε κάτι αρκετά κάτι σημαντικό για την ίδια την Blizzard.

 

 

 


Ανάμεσα στα πράγματα που του ήρθαν βρισκόταν και ένα CD με τον πηγαίο κώδικα του παιχνιδιού που αποτελεί ιδιοκτησία της Blizzard και συνήθως περιλαμβάνει με απλή και μη εκτελέσιμη μορφή όλο το παιχνίδι. Μετά από πολλές σκέψεις και συνομιλίες με άλλους redditors, ο Khemist49 αποφάσισε να το επιστρέψει στην Blizzard μιας και εκτός του ότι δεν του ανήκει, θα πρέπει να το κάνει compile με κάποιον τρόπο για να το παίξει.

 

 


Όπως αποφάνθηκε η κίνηση κάθε άλλο παρά κακή ήταν, αφού η Blizzard μετά την επικοινωνία του του έδωσε μια δωρεάν κόπια του Overwatch μαζί με $250 in game credit από το Blizzard Store. Αρκετά καλά για κάτι που ούτως ή άλλως δε μπορούσε να αξιοποιήσει! Βέβαια, τα καλούδια δεν ήταν μόνο αυτά, αφού η Blizzard του έστειλε και μερικά περιφερειακά της Razer για να χαρεί όσο το δυνατόν περισσότερο το νέο του παιχνίδι.

 

 

2017-05-04-image-16.thumb.jpg.66439386b75c5729f65558558534ce66.jpg

 

 

2017-05-04-image-14.jpg.4780dd20292e0e668bb16cdedea743ac.jpg

 

 

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εσύ τι λες ? Εγώ είμαι σίγουρος. Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα είμαι σίγουρος πως θα δεχθεί πολλές "ενοχλήσεις" από διάφορους, πράγμα το οποίο ήταν αναμενόμενο.

Link to comment
Share on other sites

Αφού τον πλησίασε πρώτα ο δικηγόρος της Blizzard , ήπαν να την βγάλουν με λίγα ψιλά και να φανούν και καλοί. Γιατί αν το πουλούσε αλλού θα έβγαζε ΠΟΛΛΑ περισσότερα όμως θα είχε να κάνει με δικαστικές διαδικασίες.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η ιστορία λέει πως ο τύπος έψαχνε για συλλεκτικά πράγματα που έχουν να κάνουν με το Starcraft, και πέτυχε αυτή την ευκαιρία απ' το ebay, όπου μέσα σε αυτά ήταν και αυτή η κόπια.

 

Που σημαίνει ότι ο τύπος είναι φανατικός με το Starcraft.

 

Και η Blizzard δεν του δίνει τίποτα σχετικό με το παιχνίδι; Αυτό που βρήκε ήταν πραγματικός θησαυρός, και η Blizzard έπρεπε να τον είχε αποζημιώσει με κάτι εξίσου μοναδικό. Αντ' αυτού, πάρε άσχετες τρέντυ Overwatch βλακείες και είμαστε εντάξει.

 

Lame PR move.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Σαν να βλέπω το συρτάρι του γραφείου του...

 

34 κόπιες σε διαφορετικής μάρκας cd και άλλες τόσες σε διάφορες cloud storage υπηρεσίες "για να μαστε σίγουροι" :hehe::hehe:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now