MetallicGR

Το Nintendo Playstation σε πλήρως λειτουργική κατάσταση

Recommended Posts

Το SNES PlayStation αποτελούσε την προσπάθεια της Nintendo με τη συμβολή της Sony το οποίο δε βγήκε ποτέ στη παραγωγή όμως κυκλοφορούν περίπου 200 prototypes, ένα από τα οποία βρέθηκε στα χέρια του YouTuber Ben Heck.

 

 

 

Το κανάλι του Ben Heck, εκτός από το πλήθος tech πραγμάτων που φιλοξενεί κατά καιρούς, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει και το Nintendo PlayStation, ένα θρυλικό κομμάτι της ιστορίας των κονσολών το οποίο μπορεί να μη βγήκε ποτέ στην αγορά, όμως εδώ και δύο περίπου χρόνια περιφέρεται στις αρχικές σελίδες πολλών media. Μέχρι σήμερα δεν έχουν βρεθεί πολλά από τα 200 που υπάρχουν, ενώ σχεδόν κανένα δεν είναι σε πλήρως λειτουργική κατάσταση. Η Nintendo ήθελε με το PlayStation (που αργότερα κυκλοφόρησε ως κονσόλα κάτω από την Sony) να δώσει στους developers και τους Gamers γενικότερα, έναν εναλλακτικό τρόπο εκτέλεσης των games, τόσο μέσω κασετών/cardridges όσο και μέσω CD.

 

 

 

 

Ο Ben Heck δανείστηκε ένα από τα Super Nintendo συστήματα και αποφάσισε να το επαναφέρει σε λειτουργική μορφή. Και το έκανε δείχνοντας μάλιστα το πως στο επίσημο κανάλι του στο YouTube. Η ύπαρξη του συγκεκριμένου συστήματος είχε αμφισβητηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, μέχρι που πριν από δύο χρόνια είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά από χρήστη του reddit . Σε κάθε περίπτωση οι φίλοι των ηλεκτρονικών αξίζει να χαζέψουν το συγκεκριμένο βίντεο του Ben Heck.

 

 

 

 

 

 

nintendo-playstation-sfx-100-prototype.jpg.2c4e28406b15d02706c4457bced40485.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now