MetallicGR

Σε νέα ύψη το Bitcoin!

Recommended Posts

Ένας ακόμη λόγος για να πάρετε το stack με τις R9 290X και να ξεκινήσετε το mining, όμως προτού ξεκινήσετε δείτε τι έχουν να πουν οι γνώστες της αγοράς.

 

 

Μέσα στις προηγούμενες ώρες, η ισοτιμία του Bitcoin άγγιξε μέχρι και τα $1700, μια αύξηση 70% περίπου από την αρχή του χρόνου όπου βρισκόταν ελαφρώς κάτω από τα 1000 δολάρια. Τη περασμένη εβδομάδα το ψηφιακό νόμισμα για το οποίο είχαμε παλιότερα μιλήσει στο forum είδε μια αύξηση της τάξης των $200 όμως πλέον βρίσκεται στα $1700 που αποτελεί αριθμό ρεκόρ εδώ και αρκετό καιρό.

 

 

 

Σύμφωνα με τους αναλυτές βέβαια, το δεύτερο κύμα όπως το αποκαλούν δε πρόκειται απλά για μια φούσκα όπως δηλώνουν, αλλά πρόκειται να διατηρήσει τη τιμή του για αρκετό καιρό ενώ ίσως να μη ξαναπέσει από φέτος, μέχρι και δύο χρόνια από σήμερα. Ο Willy Woo δηλώνει μάλιστα ότι το δεύτερο κύμα είναι μόνο η αρχή όσων πρόκειται να ακολουθήσουν. Στο τρίτο που αναμένεται να λάβει χώρα μέχρι σε δύο χρόνια ίσως από σήμερα το Bitcoin θα μπορεί να ανταγωνίζεται μέχρι και εθνικά νομίσματα όσον αφορά τη σταθερότητά του.

 

 

 

 

bitcoin-1_story.jpg.4abb9e8999b9e569241d033df82aaf78.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now