MetallicGR

Η Apple επενδύει στα Wearables

Recommended Posts

Η επόμενη έκδοση του Apple Watch ίσως ενσωματώνει πιο πολλά και χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως sleep tracker χάρη στην πρόσφατη εξαγορά της εταιρίας Beddit.

 

 

 

Αν και δεν αναφέρθηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξαγορά από την ίδια την Apple, κάτι που ποτέ δε γίνεται, αξίζει να δούμε έστω και επιδερμικά σε τι δραστηριοποιείται η Beddit. Ένα από τα προϊόντα που έχει ήδη στην αγορά η Beddit είναι το Beddit 3 Sleep Monitor το οποίο πωλείται προς $150. Η συσκευή είναι πρακτικά ένα sleep tracker που έχει τη δυνατότητα να καταγράψει σημαντικές πληροφορίες για την ποιότητα του ύπνου του χρήστη αλλά και πλήθος έξτρα πληροφοριών, έμμεσα συνδεδεμένες με αυτόν. Πρακτικά, τοποθετείται κάτω από το μαξιλάρι και αυτό δρα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

 

 

 

Φυσικά μπορεί να μη πρόκειται για wearable όπως στη περίπτωση του Apple Watch, όμως η Apple έχει τη δυνατότητα να ενσωματώσει μέρος της τεχνολογίας στο δικό της προϊόν και υπάρχει τρόπος σύνδεσης. Καλώς ή κακώς το Apple Watch θέλει καθημερινή φόρτιση σε αντίθεση με άλλα flagships της αγοράς όπου μπορούν να μείνουν online μέχρι και μισό μήνα ή και περισσότερο με μια και μόνο φόρτιση. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στην Apple να συνδέει αυτόματα το "μαξιλάρι - sleep tracker" όσο το Watch φορτίζει δίπλα από το κρεβάτι. Παρόλα αυτά η Beddit θα συνεχίζει να υποστηρίζει όσους αγόρασαν κάποιο προϊόν της, όμως πλέον οι όροι χρήσης της θα συμπτυχθούν με αυτούς της Apple.

 

 

 

 

2017-05-10-image-7.thumb.jpg.bd8a5bea71ac82cedd29a242f35edbe2.jpg

 

 

 

2017-05-10-image-7.thumb.png.8a80b4464d82d0e9d0d85800b5b147e0.png

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now