MetallicGR

Corsair Dominator Platinum Torque: Special edition Μνήμες

Recommended Posts

Οι μοναδικές Torque αποτελούν ότι νεότερο έχει να δείξει η Corsair στον χώρο των μνημών και η εταιρία δείχνει παράλληλα και μια τροποποιημένη έκδοση ενός Bulldog με hot rod αμφίεση!

 

 

 

Η Corsair καλεί όσους θέλουν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των βραβευμένων Dominator Platinum της έχοντας αυτή τη φορά ανανεωμένο look. Οι Dominator Platinum Torque είναι τύπου DDR4 και έρχονται με ελαφρώς "καμμένη" τη πάνω πλευρά, όπως σε πολλά racing αυτοκίνητα δείχνοτας έτσι πως πρόκειται για ένα kit που δίνει έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις που αγγίζουν τα όρια.

 

 

 


Οι ισχυρισμοί της εταιρίας μπορεί να ισχύουν ως ένα βαθμό, όμως σίγουρα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός τόσο στη συγκεκριμένη συχνότητα όσο και υψηλότερες. Οι μνήμες όμως έρχονται σε διαφορετικά configs, όπως για dual channel συστήματα με τη χρήση δύο 16GB DIMMs χρονισμένα στα 3200MHz έχοντας διαλεγμένα IC και 10 layer PCB με πολλαπλά χάλκινα επίπεδα για καλύτερη ψύξη. Η εταιρία αναφέρει συμβατότητα με X99, 100 και 200 Series συστήματα, όμως θα τρέξουν κανονικά και σε Ryzen, πιθανόν όμως σε χαμηλότερη συχνότητα. Οι προτεινόμενες τιμές τους βέβαια, είναι αντάξιες ενός special προϊόντος, αγγίζοντας και τα 499 για την quad channel έκδοση και τα 449 για την dual channel έκδοση.

 

 

 

pretty.jpg.10c6e1d1f81acfdfdbe0a90a9f12cd89.jpg

 

 

vroom.jpg.e95ecc73e2bce05d37df27a255f2b4e9.jpg

 

 

 

torque.png.b95ae9f57aa5240554792dad31a45cc5.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now