MetallicGR

Η BIOSTAR θέλει να "ξαναχωθείτε" στο Bitcoin mining!

Recommended Posts

Και για αυτόν τον σκοπό λανσάρει μια μικρή κάρτα επέκτασης για desktop συστήματα που μπορεί όπως αναφέρει η εταιρία να μετατρέψει το PC σε ένα επαγγελματικό cryptocurrency mining rig.

 

 

 

Αυτή η κάρτα με τις τέσσερις USB 3.0 θύρες φαίνεται πως βρισκόταν υπό ανάπτυξη εδώ και αρκετό καιρό, όμως με τη πρόσφατη άνθιση του εικονικού νομίσματος, η BIOSTAR ίσως βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να το λανσάρει. Στην Crypto Mining Card μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 8 κάρτες γραφικών όπως αναφέρει ενώ η συμβατότητα φαίνεται πως περιορίζεται μόνο σε μερικές μητρικές με τα 100 Series chipsets χωρίς να αναφέρεται universal support με άλλους κατασκευαστές.

 

 

 

Μάλιστα, αναφέρει και τα πρώτα βήματα που αξίζει να κάνετε σε περίπτωση που θέλετε να ξεκινήσετε. Αρχικά, λόγω της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής τους, η BIOSTAR προτείνει AMD κάρτες γραφικών όπως την RX 470, πολλά riser καλώδια και πάνω από ένα καλό τροφοδοτικό για την τροφοδοσία όλων των καρτών σωστά.

 

 

 

 

b43a4b7822ad.thumb.jpg.85261cccefe16cd5c65f189c1b65f80b.jpg

 

 

4a58e4dbb146.jpg.c1ccc1f764250145dd26508d2c9cfd09.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Άστοχος ο τίτλος.. Και 1000 gpus να μπορούσες να κουμπώσεις στον εν λογω contoller δεν συμφερει να κανεις mining bitcoin με gpus εν ετει 2017...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now