MetallicGR

Teasers των Far Cry 5, The Crew 2 από την Ubisoft

Recommended Posts

Η Ubisoft έδειξε μερικά από τα επερχόμενα παιχνίδια της και εκτός αυτών του τίτλου που θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο, θα δούμε και νέο Assassin's Creed φέτος.

 

 

 

 

Ξεκινώντας από το Far Cry 5, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος και θα διαδραματίζεται κατά τα λεγόμενα της εταιρίας στην άγρια δύση, ενσωματώνοντας στοιχεία από spaghetti western, σαν και αυτά που άφησαν εποχή στον κινηματογράφο χωρίς να αναφέρονται περισσότερα για την ώρα. Λέγεται ότι γυρίζεται και trailer για το παιχνίδι στην Μοντάνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

 

 

 

Το The Crew 2 θα αναζωπυρώσει την φλόγα του καμένου ελαστικού στην άσφαλτο με μπόλικη δράση και νέα ιστορία, που ελπίζουμε να είναι πιο βαθιά από αυτή του πρώτου παιχνιδιού. Εκτός από τον racing τίτλο της, η Ubisoft ετοιμάζει και ένα νέο Assassin's Creed για φέτος, μιας και τα πρώτα δύο games που αναφέραμε θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή το επόμενο έτος.

 

 

 

 

Περισσότερα για αυτόν τον τίτλο θα μάθουμε και στην E3 στις 12 Ιουνίου, όπου θα μιλήσουν εκπρόσωποι της εταιρίας. Μέχρι στιγμής το μόνο γνωστό είναι πως το παιχνίδι περνάει σε "μια νέα εποχή".

 

 

Update: 

Έχουμε και το reveal trailer:

 

 

 

ubisoft-fary-cry-5-crew-2-assassins-creed.jpg.96044f7213234c3395a3e38c8582fb2a.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now