MetallicGR

Games σε εξωτερικό σκληρό προσφέρει πλέον το PS4

Recommended Posts

Η Sony προσθέτει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που έλειπε από τη κονσόλα της το οποίο είναι η εκτέλεση παιχνιδιών από κάποιο εξωτερικό μέσο όπως σκληρός δίσκος.

 

 

 

Όλα αυτά έρχονται γίνονται πραγματικότητα με το system software 4.5 και το Digital Foundry δοκίμασε τις επιδόσεις ενός τυπικού Seagate 4TB σκληρού δίσκου αλλά και μερικών SSD τόσο με εξωτερική σύνδεση USB όσο και εσωτερικά στην κονσόλα αντικαθιστώντας τον αργό των 5400 στροφών HDD. Το Digital Foundry επισημαίνει επίσης τον αλγόριθμο που χρησιμοποιεί η Sony μέσω του FreeBSD δεν αλλοιώνει τις επιδόσεις με το πέρασμα του χρόνου και την εγγραφή περισσότερων gigabytes, ένας αλγόριθμος που χρησιμοποιεί η Sony και για τον εσωτερικό σκληρό δίσκο της.

 

 

 

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων είναι ικανοποιητικά στις περισσότερες περιπτώσεις, όπου ο εξωτερικός δίσκος ακόμη και με την USB δείχνει υψηλότερες ταχύτητες εγγραφής από τον εσωτερικό, ενώ ο εξωτερικός SSD είναι ακόμη ταχύτερος σε όλες τις περιπτώσεις. Η καλύτερη περίπτωση βέβαια είναι να βάλουμε τον SSD στην εσωτερική SATA σύνδεση της κονσόλας όμως οι χρόνοι δεν δικαιολογούν την κίνηση, ιδίως όταν με δύο ή τρία δευτερόλεπτα περισσότερα, ο SSD μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε άλλη κονσόλα.

 

 

 

 

591ea6b4a4141_4.jpg.b11e4470e86a54b8019232f03e2c1ac1.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now