MetallicGR

Επετειακή έκδοση του COSMOS II από την Cooler Master

Recommended Posts

Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, αποκαλύπτει σήμερα την νέα προσθήκη στην σειρά COSMOS.

 

 

Με επετειακό χαρακτήρα για τα 25 χρόνια της εταιρίας, το COSMOS II 25th Anniversary Edition είναι μία έκδοση - φόρος τιμής, σε ένα από τα πιο εμβληματικά cases του χώρου.

 


Κυρτά tempered glass πλαϊνά
Αμέσως μετά την εμπορική διάθεσή του, μεγάλο μέρος της κοινότητας ζητούσε – ή και έφτιαχνε – πλαϊνά με παράθυρο, για το COSMOS II. Όπως ήταν φυσικό, η Cooler Master θέλησε να κάνει το κάτι παραπάνω, έτσι το COSMOS II 25th Anniversary Edition έρχεται με δύο κυρτά tempered glass πλαϊνά, out of the box!


Τα εντυπωσιακά αυτά tempered glass πλαϊνά είναι μοναδικά σχεδιασμένα για το συγκεκριμένο case και δίνουν μία εξεζητημένα κομψή όψη στο build. Γενικότερα, τα χρώματα και οι υφές του case παραμένουν διακριτικά, αλλά το μέγεθος και ο τρόπος ανοίγματος των πλαϊνών συντελούν σε ένα, τελικά, επιβλητικό αισθητικό αποτέλεσμα. Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι του COSMOS II θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα συγκεκριμένα πλαϊνά, σαν ξεχωριστά αξεσουάρ, μέσα στο τρίτο τέταρτο (Q3) του 2017.

 


Παραδοσιακά Αλουμινένιο
Σχεδόν 20 χρόνια πριν, όταν όλα τα cases των υπολογιστών ήταν αδιάφορα μπεζ κουτιά, η Cooler Master απέδειξε ότι ο κόσμος δεν χρειαζόταν ακόμα ένα βαρετό case. Έτσι, το 1999 παρουσίασε το ATC-100 και έγινε έτσι ο πρώτος κατασκευαστής full aluminum chassis της αγοράς. Αυτή η παράδοση συνεχίζεται και στο αλουμινένιο COSMOS II 25th Anniversary Edition. Η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει χαρακτηριστικές λαβές από βουρτσισμένο αλουμίνιο καθώς και soft brushed αλουμινένια panels, στο εμπρός και πάνω μέρος. Το πάνω panel καλύπτει το Advanced Control Panel ενώ πίσω από το εμπρός panel, κρύβονται τα hot-swappable drive bays. Επιπλέον, το case διαθέτει αλουμινένιο motherboard tray και partition plate, για μία premium εμπειρία χρήσης.

 


Μπλε LED ambient φωτισμός
Το COSMOS II 25th Anniversary Edition έρχεται με προεγκαταστημένο 200mm μπλε LED ανεμιστήρα μπροστά και ένα μαγνητικό μπλε LED strip, που παρέχει διακριτικό και ομοιογενή φωτισμό των υποσυστημάτων.

 


Απόδοση και κομψότητα στο ίδιο case
Η σχεδιαστική φιλοσοφία των COSMOS cases διατηρείται και αυτός είναι ο λόγος που τόσο το εμπρός όσο και το επάνω μέρος του COSMOS II 25th Anniversary Edition διαθέτουν high airflow mesh επιφάνειες. Το ευρύχωρο εσωτερικό παρέχει μια πληθώρα επιλογών για την εγκατάσταση hardware ενώ οι απαιτητικοί gamers δεν χρειάζεται να ασχολούνται με λεπτομέρειες: όλες οι κάρτες γραφικών της αγοράς υποστηρίζονται κανονικά ακόμα και σε πολλαπλά setups! Τέλος, το στιλάτο Advanced Control Panel, παρέχει πλήρη έλεγχο της ταχύτητας των ανεμιστήρων καθώς και του φωτισμού.

 


Διαθεσιμότητα:
Το COSMOS II 25th Anniversary Edition θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στο τέλος Ιουνίου.

 

 

 

ef37ee2aa728.thumb.jpg.d67730147360866c4410576fa5cb8088.jpg

 

 

da7754a6eb21.thumb.jpg.d83168aac68e114c389f366da1172118.jpg

 

 

776782e0d444.thumb.jpg.e9e40069ee5fb343c8c04fec093560ca.jpg

 

30c7bfd9c218.thumb.jpg.af39e8d04cc43381036e7c31699f61aa.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Cooler Master Press Release

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Το πιο σημαντικό feature βέβαια είναι τα Plexy πλαϊνά του που πάρα πάρα πάρα πάρα πολύς κόσμος τα ζήταγε και οι Modders κάναν χρυσές δουλειές.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Anniversary = tempered glass + blue led... Ούτε καν rgb...
Κατά τα άλλα δεν βλέπω διαφορά, ίδιο είναι όπως όταν κυκλοφόρησε... Outdated σε σύγκριση με τα σημερινά premium cases.

Sent from my LEX720 using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, MetallicGR said:

Το σχέδιο πάντως μετράει ακόμα.

 

Λογου ογκου και χωρου :hehe:

 

Εντιτ: Εμαθα οτι κατοχοι του παλιου COSMOS II θα μπορουν να αγορασουν και να εγκαταστήσουν τα πλαϊνά glass :D

Edited by Dimitrios1971
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now