MetallicGR

MSI GTX 1080 Ti LIGHTNING Z στη Computex 2017

Recommended Posts

Η πολυ-αναμενόμενη κάρτα που λατρεύουν οι overclockers θα επανέλθει φέτος στην Computex και θα βασίζεται στην κορυφαία GeForce GTX 1080 Ti της NVIDIA.

 

 

 

Αξίζει να σημειώσουμε πως η MSI έχει αρκετό καιρό να δείξει κάποια Hawk έκδοση με AMD chip όμως οι πληροφορίες λένε ότι μπορεί να συμβεί με την έλευση των πρώτων Vega GPU. Εκτός αυτών, η MSI ετοιμάζει την GTX 1080 Ti LIGHTNING Z, μια κάρτα γραφικών με βλέψεις και για extreme overclocking, όπως και οι προηγούμενες υλοποιήσεις της εταιρίας. Το σύστημα ψύξης της κινείται στα ίδια περίπου επίπεδα με τις προηγούμενες LIGHTNING, με τη χρήση δηλαδή τριών TORX 2.0 fans αλλά με διαφορετικής σχεδίασης shroud ουδέτερων χρωμάτων. Αυτό υποδηλώνει πως μπορεί μέσω του Mystic Light και του RGB φωτισμού να ταιριάξει καλύτερα με περισσότερα PC, σε αντίθεση με το κίτρινο της σειράς.

 

 

 

Αξιοσημείωτη είναι και η χρήση των Military Class 4 components που υπογράφει ουσιαστικά η ομάδα μηχανικών των μητρικών της εταιρίας.

Και εάν νομίζατε ότι αυτό ήταν, είναι γιατί δεν φτάσαμε ακόμα στην MSI GTX 1080 Ti GAMING X 11G. Η συγκεκριμένη GPU θα είναι η πρώτη της εταιρίας που θα ενσωματώνει USB Type-C θύρα, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να περάσει σήματα DisplayPort, Thunderbolt και HDMI. Λογικά η MSI θα έχει προσθέσει και ένα επιπλέον logic κοντά στις εξόδους το οποίο θα ελέγχει την επικοινωνία για σύνδεση σε οθόνες που έχουν USB Type-C (και συνήθως προορίζονται για Mac).

 

 

 

MSI-GTX-1080-TI-LIGHTNING-Z.jpg.eeccdf87643b74eebff72ecc6471716b.jpg

 

 

MSI-GTX-1080-Ti-GAMING-USB-TYPEC.jpg.cc4638c7ed77bc6600b18880bce87bda.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο καιρό περιμένω μια τέτοια κάρτα από την Msi.Εχουν απίστευτα balanced gpus τόσο σε performance acoustics και θερμοκρασίες.Τώρα με ένα 3 fan design και όχι αυτό το εκνευριστικό κόκκινο :D

Και άμα το δούμε και στις καινούργιες Vega, τότε then can have my money :')

Edited by FeelsBadMan
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Η συγκεκριμένη μου γυάλισε απίστευτα στο μάτι και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει Lightning στην MSI.

 

Ο μόνος λόγος που με κάνει να περιμένω τις Vega είναι το freesync που έχει η οθόνη μου γιατί όσο και να θέλω να το πιστέψω η AMD δεν θα χτυπήσει την 1080Ti

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now