4567456

Πως να ανεβάσω τα FPS στο laptop μου?

Recommended Posts

Προς όλους,

 

  Έχω ένα αρκετά παλιό λαπτοπ (HP Pavilion g6 Notebook PC ) το οποίο αντέχει καποία ελαφρά games αλλά στα online κυριως στο league of legends πέφτουν τα FPS στα fight με αποτέλεσμα να κολλαει ( εκτόσ fight 100 fps ενώ μέσα στο fight 30-50 fps ).  Έχω κατεβάσει τα γραφικά .

 

1) Επειδή χάλασε ο φορτιστής πήρα έναν άλλο μικρότερης ισχύς με αποτέλεσμα να μου βγάζει μια ειδοποίηση που λέει ότι για την βέλτιστη λειτουργια του χρειάζετε ένα μεγαλυτερης ισχύς φορτιστή . Εάν αλλάξω τον φορτιστή θα έχει μεγάλη διαφορά??

 

2) Μπορώ να κάνω κάτι στο software ή στο hardware για να ανεβάσω αρκετα τα FPS  ή να αγοράσω ένα καλύτερο και δεν αξίζει να σχοληθώ με αυτο ?

 

Χαρακτηριστηκα συστηματο:

Επεξεργαστής : INTEL core i5-2430m CPU 2.40GHz 2.40GHz

Έγκατεστημένη μνήμη RAM : 4,00 GB

Τύπος λειτουργικού συστήματος 64-BIT

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα! Δυστηχώς στα laptop δεν υπάρχουν ουσιαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις αφού δεν αλλάζει η κάρτα γραφικών τους για να πάρεις fps.

 

1) Άκου πόσο απλό είναι, τρέχεις στο δρόμο όλα κομπλέ, ξαφνικά έρχομαι και σου κλεινω λίγο την μύτη και το στόμα να μπαίνει λιγότερος αέρας μέσα σου.... το πιάσες? Δεν είναι κάτι δύσκολο θέλει όσο ρεύμα θέλει :)

 

2) Σε επίπεδο software μπορείς να κλείνεις τα πάντα όταν είναι να παίξεις ακόμα και το antivirus... γενικά ότιδήποτε κλείνεις δίνεις χώρο στον επεξεργαστή σου αλλά δεν θα γίνου θάυματα..

 

Αν δεν έχεις ανάγκη την φορητότητα θα σου πρότεινα να αρχίσεις να μαζεύεις λεφτά για ένα σταθερό.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ φίλε 

 Η ερώτηση μου με θέμα την τροφοδοσία του λάπτοπ ήταν άμα θα γίνει αλλαγή 

Edited by 4567456
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα ένα pc για gaming .Επισης ενδιαφερομαι και για οθόνη .  Το ενδιαφέρον μου είναι για ένα pc το οποίο να μπορεί να παίξει online παιχνίδια χωρίς να κολλάει σε κάποιο σημείο τους, δεν χρειαζομαι ένα pc που να είναι υπερβολικό . Δεν έχω κάποιο όριο χρημάτων βλέπω ις τιμέσ και δρω ανάλογα

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κοίτα επειδή εγώ μέσο σύστημα θεωρώ κάτι στα 2 χιλιάρικα πρέπει να μου δώσεις μια τιμή να έχω έναν μπούσουλα....Δλδ κοίτα ένα κουτάκι....

 

Πόσο μεγάλη οθόνη θέλεις?

 

protash 2.JPG

Edited by venisk
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αρχικά σε ευχαριστώ για την βοήθεια, αλλά δεν νομίζω να κατάλαβες ακριβώς τις ανάγκες μου. Θα ήθελα να αγοράσω ένα καλό pc χωρίς να ξοδέψω όλες τις οικονομίες μου.Θα ήθελα να ξοδέψω όσον τον δυνατον λιγότερα χρηματα.Μια τιμή κάτω απο 1000 θα ήταν καλή.Εαν αντί για το case αυτο έχω ένα λιγότερο ακριβο τι θα άλλαζε? Τέλος, από που μπορώ να αγοράσω το σύστημα αυτό , έχεις δικό σου μαγαζί ή κάτι να μου προτίνεις?

 

Edited by 4567456
Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να οριοθετήσεις λίγο περισσότερο τις ανάγκες σου; Πχ, ανέφερε τα παιχνίδια που θέλεις να παίζεις, την ανάλυση και γενικά τι άλλο θέλεις να κάνεις με το PC για να μπορέσει να σε καθοδηγήσει, γιατί μέχρι στιγμής μιλάμε πολύ γενικά. ;)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Έχεις δικιο . Θα ήθελα να παίζω online παιχνίδια πχ lol ,csgo.Δεν ξέρω πολλά απο hardware ..για αυτο δεν μπορώ να κάνω μόνος μου καποιες επιλογές.Έτσι ήρθα σε αυτο το blog  για να με καθοδηγήσει κάποιος

Edited by 4567456
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now