MetallicGR

Η Sony έχει πουλήσει 60 εκατομμύρια PS4!

Recommended Posts

Ένας αριθμός που κάνει αρκετούς να τρίβουν τα μάτια τους, δείχνοντας την ισχύ που έχει η κονσόλα στον χάρτη της αγοράς του gaming.

 

 

Στο press conference της Sony στην E3, η εταιρία ανέφερε εκτός από μερικά νέα παιχνίδια, συν πολλά που είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν και μερικούς αριθμούς για τις πωλήσεις του PlayStation 4. Η κονσόλα δείχνει να κινείται με αρκετά ικανοποιητικούς ρυθμούς για την εταιρία, η οποία μάλιστα ανακοίνωσε πως ξεπέρασε τα 60 εκατομμύρια μονάδες στον κόσμο, αγγίζοντας πρακτικά τα 60.4 εκ. από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

 

 

 

Η επιτυχία έγκειται σε πολλούς παράγοντες, με βασική την ύπαρξη των exclusive παιχνιδιών, της υποστήριξης με νέα features καθώς και το PSVR, μια εναλλακτική εμπειρία χρήσης σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, του γνωστού μας VR. Ακόμη ένας λόγος για την επιτυχία σύμφωνα με πολλούς είναι και οι αυξημένες επιδόσεις που έχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό ακόμη και σε ίδιους τίτλους, κυρίως όσον αφορά το ελαφρώς πιο ισχυρό hardware.

 

 

 

Εκτός από τις πωλήσεις των κονσολών, η Sony αποκάλυψε πως οι πωλήσεις παιχνιδιών, τόσο στη λιανική όσο και ψηφιακά ξεπερνούν τα 478 εκατομμύρια, ένας αρκετά εντυπωσιακός αριθμός.

 

 

 

36603-f6f0e3d2_945_556.thumb.jpg.185ddb465f85887fdde7419ebf5f6419.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now