MetallicGR

Το επόμενο Pixel 2 XL ίσως είναι της LG

Recommended Posts

Η LG ίσως βρίσκεται για άλλη μια φορά πίσω από την ανάπτυξη του νέου Nexus μιας και η Google φαίνεται πως εγκαταλείπει τις προσπάθειες για να φτιάξει το δικό της.

 

 

Η κωδική ονομασία του handset είναι Muskie και όπως δηλώνουν νέες πληροφορίες θα κατασκευάζεται για άλλη μια φορά από την LG. Οι φήμες για το Pixel 2 XL αναφέρουν πως θα έχει οθόνη με διαγώνιο 5.5 ίντσες ενώ θα υπάρξει και ένα Pixel 2 με διαγώνιο οθόνης 5 ίντσες. Τα πρώτα Pixel smartphones της εταιρίας κατασκευάζονταν από την HTC, όμως μιας και η LG αποτελεί παλιό συνεργάτη της Google από το Nexus 4 αλλά και αργότερα με το Nexus 5X.

 

 

Ένας άλλος λόγος είναι ίσως τα διάφορα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η εταιρία κυρίως κατασκευαστικής φύσεως με το πρώτο Pixel. Επίσης λέγεται πως ο λόγος για την ακύρωση του project ήταν η χαμηλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Muskie καθώς και άλλοι κατασκευαστικοί παράγοντες. Τέλος, η οθόνη του ενδέχεται να είναι παρόμοια με αυτή των Galaxy S8 και του LG G6, δηλαδή με πιο άνετο form factor.

 

 

 

 

2017-06-13-image-13.thumb.jpg.2c31b448c0475e43c3a35cab3b397675.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now