MetallicGR

Στα $1499 κοστολογείται η νέα UltraWide της Dell!

Recommended Posts

Και επειδή η Dell λατρεύει τις UltraWide... οθόνες, θα φέρει στην αγορά ένα 37.5 ιντσών μοντέλο με ανάλυση 3440x1440 pixels και αρκετό χώρο για να παίξετε με τα παράθυρά σας!

 

 

Η ανάλυση της U3818DW μας προϊδεάζει πως πρόκειται για UtraWide μοντέλο και με λόγο πλευρών που σίγουρα δε θα προκαλέσει αυχενικό, όντας στο 21 προς 9. Η εταιρία προορίζει το εν λόγω μοντέλο, όχι τόσο για την αγορά των gamers αλλά κυρίως για όσους έχουν χρησιμοποιούν επαγγελματικά τον υπολογιστή τους και έχουν επαφή με χρηματοοικονομικά όπου απαιτείται συνήθως άφθονη επιφάνεια εργασίας.

 

 

Η οθόνη βέβαια μπορεί να βολέψει σε κάθε είδους multitasking εργασίες κάτι που σύμφωνα με τη Dell μπορεί να boostάρει και την παραγωγικότητα σε πολλές περιπτώσεις. Γι' αυτόν τον λόγο η Dell ενσωματώνει στην οθόνη και τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία, δίνοντας για παράδειγμα τη δυνατότητα στους χρήστες να τοποθετήσουν και έξτρα πηγές σαν overlay, στοιχείο που είναι γνωστό ως Picture-in-Picture. Η σύνδεσή της με το σύστημα γίνεται μέσω μιας USB TypeC με δυνατότητα μεταφοράς μέχρι και 100W ισχύος μεταφέροντας έτσι, ρεύμα, εικόνα και ήχο. Ενσωματωμένα είναι επίσης και δύο ηχεία των 9W που προσφέρουν βασικό output ήχου.

 

 

 

Η προτεινόμενη τιμή βέβαια του εν λόγω μοντέλου θα βρίσκεται στα $1499, αρκετά μακριά από το ποσό που ψάχνει να ξοδέψει ένας μέσος χρήστης.

 

 

 

 

58035_04_dell-unveils-37-inch-ultrawide-21-display-1499.thumb.jpg.81155d566d1c19639a16101389007673.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now