MetallicGR

Μηδενικά έσοδα φέρνει στη Microsoft το Xbox One X!

Recommended Posts

Αν και η κονσόλα κοστίζει περί τα $500, τα αναβαθμισμένα specs σε σχέση με το υπάρχον, απλό Xbox One φαίνεται πως δε προσφέρουν αρκετά ή καθόλου έσοδα για την Microsoft, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

 

 

Όπως δηλώνουν πηγές, οι παραπάνω πληροφορίες έρχονται δια στόματος Phil Spencer, του ανθρώπου που ηγείται της ανάπτυξης της δημοφιλούς κονσόλας. Συγκεκριμένα σε κουβέντα του με το Business Insider αναφέρθηκε στα έσοδα που αναμένεται να φέρει η κονσόλα στη Microsoft, ελέω των δυνατότερων specs και των exclusive τίτλων που θα κυκλοφορήσουν η λογική λέει πως η Microsoft στοχεύει σε έναν Χ αριθμό εσόδων. Σύμφωνα όμως με τον Spencer η Microsoft δε σκοπεύει να βγάλει χρήματα από την ίδια τη κονσόλα, αλλά από τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν για αυτή, κάτι που έχει λογική αν το καλοσκεφτεί κανείς.

 

 

Βέβαια όσο κι αν πιέστηκε από τον δημοσιογράφο του Business Insider, ο Spencer δεν ανέφερε εάν η κονσόλα θα δίνεται και με ζημία για την Microsoft, κάτι που έχουμε ξαναδεί να γίνεται στο παρελθόν με άλλες εταιρίες και κονσόλες (PS3).

 

 

Από την άλλη, αναλυτές που βγήκαν πρόσφατα λίγο μετά την αποκάλυψη του Xbox One X από τη Microsoft αναφέρουν πως η τιμή της είναι αρκετά υψηλή για την αγορά των κονσολών και πως αυτό θα δυσχεράνει τις πωλήσεις του.

 

 

 

544562-xbox-one-x.jpg.fde272398ee6c6c0dcd74c451d9ab77f.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now