MetallicGR

Seagate 8T Game Drive: Must have για το Xbox One!

Recommended Posts

Η πρόταση της Seagate περιλαμβάνει έναν σκληρό δίσκο 8TB με enclosure που όχι μόνο ταιριάζει με την αισθητική της κονσόλας αλλά της προσθέτει και σε λειτουργικότητα.

 

 

Το Game Pass της Microsoft έχει από τις αρχές του μήνα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό προσφέροντας μια μεγάλη συλλογή παιχνιδιών και το συγκεκριμένο extension της Seagate έρχεται να βοηθήσει στον αυξημένο όγκο δεδομένων. Σε αντίθεση με την Sony, το Xbox Game Pass απαιτεί την εγκατάσταση των παιχνιδιών στον σκληρό δίσκο, κάτι που σημαίνει ότι εάν είστε συνδρομητής της υπηρεσίας έχετε έναν τεράστιο όγκο δεδομένων για να... ελέγξετε.

 

 

Ο σκληρός δίσκος της Seagate των 8TΒ συνδέεται με τη κονσόλα και το enclosure του προσφέρει άλλες δύο USB 3.0 θύρες στις οποίες μπορούμε είτε να φορτίσουμε το χειριστήριο μας είτε να συνδέσουμε άλλα gadgets για τη κονσόλα όπως τιμονιέρες αλλά και άλλους δίσκους! Η Seagate αναφέρει πως μπορεί να χωρέσει περίπου 200 παιχνίδια, αν και έχουμε μερικούς ενδοιασμούς, ενώ το κόστος του βρίσκεται στα $200, δηλαδή 1 δολάριο ανά game.

 

 

 

 

GameDrive-Xbox-Sting-Array-Dynamic-Hi-Res.jpg.68462b9ee5cce0cb441f16903b2d23dd.jpg

 

 

GameDrive-Xbox-Sting-Array-BOB-Hi-Res-625x352.jpg.f5db809ebda1ac6e4157238bf245b929.jpg

 

 


 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now