GreeKpHantom

Tα $39 η τιμή του CoD: Modern Warfare Remastered!

Recommended Posts

Διαθέσιμο πλέον χωρίς απαραίτητη την αγορά του Legacy Edition του Call of Duty: Infinite Warfare, όμως η τιμή του είναι τσουχτερή.

 

Η standalone έκδοση δε θα περιέχει το “Variety Map Pack”, το οποίο πέρα από τα 39 δολάρια της βασικής έκδοσης, θα κοστίζει άλλα $15, οπότε όσοι θα θέλουν να ζήσουν την πλήρη εμπειρία θα πρέπει να δώσουν και λίγα παραπάνω. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή καθώς και φυσική μορφή στις 27 Ιουνίου για το PS4 ενώ για το Xbox One και το PC θα κυκλοφορήσει αργότερα.


Το Call of Duty: Modern Warfare Remastered έρχεται με ανανεωμένα γραφικά και animations, remastered ήχο και campaign με multiplayer 16 ατόμων με τις ιστορικές πλέον πίστες όπως τις All Ghillied Up, Charlie Don’t Surf, και την Crew Expendable. Επίσης το κλασσικό online multiplayer mode  που έκανε γνωστό το Call of Duty, με το ranking system του, τα killstreaks, και χάρτες όπως η “Crash” και η “Crossfire” θα δεχτεί και αυτό ένα μικρό φρεσκάρισμα στα γραφικά και σας περιμένει να ξαναζήσετε μάχες από το παρελθόν.

 

 

 

 

Call-of-Duty-Modern-Warfare-Remastered-Free-Download.jpg.7829dd05e71cd63d9fb472c6df464dbe.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now