MetallicGR

AMD Radeon Vega Frontier Edition με Gaming Mode?

Recommended Posts

Η επαγγελματική κάρτα της AMD θα έχει ειδική επιλογή στον driver όπου θα ενεργοποιούνται οι gaming δυνατότητες της για όσους θέλουν να ασχοληθούν και με κάποιο game!

 

 

Αν και πληροφορίες για τις επιδόσεις της κάρτας σε συμβατικές εφαρμογές δεν είναι εύκολα προσβάσιμες λόγω της ιδιαίτερης αγοράς στην οποία προορίζεται, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον μιας και είναι στην ουσία η πρώτη κάρτα της AMD που κυκλοφορεί και φέρει τον Vega πυρήνα της. Σημειώνεται ότι σε αντίθεση με τις πρώτες TITAN της NVIDIA, η συγκεκριμένη δε στοχεύει σε double precision workloads αλλά στα πιο συμβατικά FP32.

 

 

 

Όπως αναφέρει η AMD, η Radeon Vega Frontier Edition θα περιλαμβάνει εντός του Pro driver της επιλογή για εναλλαγή στο Gaming mode κατά το οποίο consumer features όπως το Chill, το WattMan ενεργοποιούνται αυτόματα, μαζί με κάποιες ίσως βελτιστοποιήσεις για gaming αλλά και σε VR περιβάλλον.

 

 

 

Σημειώνεται επίσης πως η κάρτα βγαίνει για προπαραγγελία με προτεινόμενη τιμή τα $999 και τα $1499 για την υδρόψυκτη έκδοση.

 

 

 

radeon-vega-frontier-edition-software-blog-game-development-1000x563.jpg.40881cf63897e214d4c2d8c01e7af762.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now