MetallicGR

Καλοκαιρινές Gaming Προσφορές και στο Windows Store!

Recommended Posts

Η Microsoft δε θέλει να αφήσει όλη τη χαρά στη Valve με το Steam και έτσι λανσάρει σήμερα τις καλοκαιρινές της gaming προσφορές.

 

 

Πιο ειδικά, από σήμερα 30 Ιουνίου η Microsoft προχωρά στην αποκάλυψη των Store Sales δίνοντας πολλά παιχνίδια σε προσφορά για τους PC gamers αλλά και τους κονσολάδες που έχουν στη κατοχή τους κάποιο Xbox One. Μάλιστα μέσω του Play Anywhere προγράμματος όσοι αποκτήσουν κάποιο συμβατό παιχνίδι για το PC τους θα το έχουν και στο Xbox τους και αντίστροφα. Τίτλοι όπως Halo Wars 2, Forza Horizons 3, Gears of War 4 δίνονται σε χαμηλότερες τιμές απ' ότι συνήθως και μπορείτε να τους βρείτε στο Windows Store των Windows 10.

 

 

28171212999l.jpg.60119fb9205231279d4516602d922c4d.jpg

 

 

 

Ultimate-Summer-Game-SaleMicrosoft-Summer-Ultimate-Game-Sale-2017-Starts-Tomorrow.jpg.645fe0a1ad4d77b2558c982ff5bd6600.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Επικρατεί κάποια σύγχυση στο μυαλό μου σχετικά με το Play Anywhere. 

 

Αυτό που κατάλαβα από τη εφαρμογή Play Anywhere, είναι πως αγοράζοντας κάποιο παιχνίδι από την Microsoft (windows store, xbox store), τότε μπορείς να παίζεις ένα παιχνίδια είτε από μια κονσόλα xbox one είτε από ένα pc. Με λίγα λόγια η Microsoft πάει να κόψει τα λοιπά συστήματα για pc (steam, ubisoft, origin).

 

Αυτό σημαίνει ότι όποιος αγοράσει το game από τους παραπάνω προμηθευτές (δηλαδή Microsoft) τότε αυτομάτως παίζει στο σύστημα της Microsoft (όπως steam ή ubisoft ή origin), όπου σε online multiplayer mode αντιμετωπίζει όλους τους παίχτες του Microsoft play anywhere είτε αυτοί παίζουν από κονσόλα (xbox one) είτε από pc. Προϋπόθεση είναι το παιχνίδι να είναι χαρακτηρισμένο ως play anywhere game.

 

Όμως όποιος αγοράσει ένα συγκεκριμένο game από την Microsoft, τότε δεν θα έχει τη δυνατότητα να το παίζει στη steam ή ubisoft ή origin, όπου παίζουν αποκλειστικά παίχτες pc.

 

Καλά κατάλαβα ? :confused:

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον τα σχόλια της πηγής με επιβεβαιώνουν. 

 

Quote:
Originally Posted by NeverBackDown View Post
FINALLY
Want to get Horizons 3 on my Xbox so I can play with friends.
 

You won't regret it man. Also you can play it on pc with xbox friends easily as well. Incase you wanted to know that fact :P

 

 
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now