MetallicGR

Info για το Fall Creators Update των Windows 10

Recommended Posts

Η έκδοση 1709 των Windows 10 aka Fall Creators Update ενδέχεται να κυκλοφορήσει μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου σαύμφωνα με leaks από το site της Microsoft αλλά και δια στόματος του γνωστού leaker Wzor.

 

 

Πολλά και διάφορα έρχεται να ενσωματώσει η Microsoft στο επόμενο major update της το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει διαθέσιμο κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Από το περασμένο Build conference η Microsoft έχει δώσει στοιχεία για το τι θα περιλαμβάνει το update, όπως features που θα βρουν χρήσιμα κυρίως οι creators συν το Fluent Design που θα δώσει διαφορετικό αέρα στο user interface του λειτουργικού.

 

 

Το Timeline, η δυνατότητα δηλαδή που δίνεται σε συσκευές με Windows, Android και iOS να συνεχίσουν τη χρήση των ανοικτών εφαρμογών τους άσχετα σε ποια συσκευή βρίσκονται είναι ίσως το feature που αναμένεται περισσότερο μιας και λύνει τα χέρια για πολλούς λόγους, ιδίως σε επιχειρήσεις και ανθρώπους με πολλές συσκευές. Advanced Power Management εργαλεία για καλύτερη διαχείριση της διαθέσιμης ισχύος θα είναι κάτι ακόμα που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως από κατόχους φορητών υπολογιστών, συν ότι ο task manager θα εφοδιαστεί με ένα GPU utilization παράθυρο που θα εμφανίζει μερικές βασικές πληροφορίες για τη GPU.

 

 

 

 

article-630x354.ffec89ac.jpg.c399cb23f3b271755325a2a02ce2f776.jpg

 

 

 

microsoft-delays-major-windows-10-fall-creators-update-feature-516805-2.jpg.fc4605e64955260720f1ed188aa8274f.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now