MetallicGR

Ο Pentium G4560 στο στόχαστρο της αγοράς

Recommended Posts

Η Intel μάλιστα απαντά στις φήμες που λένε πως οριοθετεί τις πωλήσεις του για χάρη του i3 λέγοντας πως ο επεξεργαστής κυκλοφορεί κανονικά και πως τα καταστήματα ίσως παίζουν κάποιο ρόλο.

 

 

 

Αναμφίβολα ο Pentium G4560 αποτελούσε μέχρι πρότινος έναν ιδιαίτερο επεξεργαστή, κυρίως λόγω κόστους, αφού με περίπου $65, ο χρήστης έπαιρνε 2 πυρήνες με HyperTreading, ενσωματωμένη GPU και χρονισμούς έως 3.5GHz με TDP στα 54W. Το CPU της Kaby Lake σειράς όπως δείχνουν οι φήμες, κατατρόπωσε τον μικρότερο i3 της Intel στις πωλήσεις κάτι που φυσικά δεν ισχύει, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας.

 

 

Αν και δύσκολο να κρύβεται η Intel πίσω από την αύξηση των τιμών, ένας ακόμη πιο ισχυρός λόγος είναι το cryptocurrency mining, αφού οι περισσότερες νέες μητρικές έχουν το LGA 1151 socket και ο Pentium G4560 είναι το πιο εύκολο... "θύμα" για τη συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων. Βέβαια, σε κάθε miner αντιστοιχούν σαφώς μικρότεροι αριθμοί chip απ' ότι GPUs, για ευνόητους λόγους. Φυσικά ας μη ξεχνάμε πως το CPU είναι απλά αρκετά ελκυτικό για τα χρήματά του, οπότε η αυξημένη ζήτησ έδωσε το κίνητρο στα καταστήματα για το απαραίτητο bump στις τιμές.

 

 

 

 

10115623557l.jpg.b5462ab39209f6aae8d217bffc459f33.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, FeelsBadMan said:

Ποιος θα είναι αρκετά θύμα για να πάρει ι3 αντί για r5 1400.O pentium έχει ασυναγώνιστο vfm λόγο των 60€.


Αν είναι gamer και δεν παίζει τα ελάχιστα games που παίρνουνε από τα 4c8t & 6c [ BattleField 1, AOTS ] μπορεί να πάρει 4πύρηνο i5 στα ίδια λεφτά που είναι καλύτερος στην πλειοψηφία των games ( προφανώς μιλάμε για περίπτωση μόνο hardcore gamer, όχι σαν overall μηχάνημα )

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now