MetallicGR

Το iFixit στο εσωτερικό του νέου Galaxy Note FE

Recommended Posts

Το "νέο" smartphone της Samsung κυκλοφορεί σε πολλές αγορές και το iFixit βρήκε την ευκαιρία να δείξει και πάλι τα σωθικά του για να δούμε τι αλλάζει στο νέο revision.

 

 

Όπως αποκάλυψε στο teardown, η μόνη διαφορά έγκειται στη μπαταρία της συσκευής, όπου είναι σαφώς μικρότερη και φέρει διαφορετική ημερομηνία ελέγχου και κατασκευής, κάτι που ήδη γνωρίζαμε μιας και το είχε αναφέρει η Samsung. Αλλά μια επιβεβαίωση ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Το iFixit προχωρά εστιάζοντας στα σημεία που έχουν αλλαχτεί, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε πως όλα τα περιφερειακά τμήματα του smartphone όπως η μητρική, η καλωδιοταινία σύνδεσης της κάμερας στη μητρική και πολλά άλλα components μένουν στην ίδια θέση.

 

 

Μετά από το θέμα που είχε προκύψει λίγες εβδομάδες μετά τη κυκλοφορία του smartphone η Samsung είχε ξεκινήσει έρευνα για να βρει τα αίτια που προκάλεσαν τη καταστροφή πολλών smartphones είτε βρίσκονταν σε φόρτιση, είτε όχι. Αφού οι έρευνες ολοκληρώθηκαν η Samsung θέλησε να μοιραστεί τα ευρήματά της με τον κόσμο ανακοινώνοντας μερικές εβδομάδες μετά και την επανακυκλοφορία του στα καταστήματα, αυτή τη φορά με διορθωμένα όλα τα προβλήματα. Οι επίσημοι αριθμοί μιλούν για πάνω από 2 εκατομμύρια συσκευές που επέστρεψαν και έφυγαν και πάλι για την αγορά.

 

 

 

note-fe-ifixit.thumb.jpg.e02d3cfeadabf895a1d756fca731287f.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now