MetallicGR

Ένα standalone Oculus VR headset φαντάζει ιδανικό!

Recommended Posts

Το Facebook στην οποία ανήκει η OculusVR φαίνεται πως βλέπει την ιδέα ενός standalone VR headset αρκετά ενδιαφέρουσα προτείνοντας και μια εύπεπτη τιμή σύμφωνα με φήμες.

 

 

Μπορεί η γενιά των τωρινών VR headsests να μην είναι και η πιο ελκυστική, έχοντας τιμές που ξεφεύγουν από το budget των περισσότερων enthusiasts όμως αυτό δε σημαίνει πως οι κατασκευαστές δε το βλέπουν και πως δεν έχουν πάντα κάτι για το άμεσο μέλλον. Οι πιο πρόσφατες φήμες αναφέρονται στο επερχόμενο standalone VR headset της OculusVR, το οποίο θα δανείζεται πολλές από τις τεχνολογίες του υπάρχοντος headset όμως δε θα απαιτεί τη συνοδεία κάποιου smartphone ή PC για να λειτουργήσει, προσελκύοντας έτσι πιο casual χρήστες.

 

 

Αυτό σημαίνει πως το headset θα περιλαμβάνει και όλο το hardware με μερικούς περιορισμούς. Για παράδειγμα στο εσωτερικό θα μπορεί να μπει ένα συμβατικό, αλλά high end SoC από κάποιον μεγάλο παίκτη όπως την Qualcomm, προσφέροντας βασικές πλην ενδιαφέρουσες δραστηριότητες σε VR περιβάλλον. Αυτό μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης προσφέροντας έναν εναλλακτικό τρόπο προβολής του feed, μέσα από το headset. Έτσι το συγκεκριμένο Oculus των $200 που αναφέρουν οι φήμες θα μπει σε μια αγορά που "επιβλέπει" με μεγάλο ενδιαφέρον η Google με τη πλατφόρμα της, το Daydream που μέσα στο έτος θα επεκταθεί με αντίστοιχα headsets.

 

 

 

 

oculus-rift.jpg.787beecd7bc392a6bbe0accc8db4feda.jpg

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now