MetallicGR

Η Xiaomi ψάχνει beta testers για την MIUI 9

Recommended Posts

Η νέα έκδοση του MIUI θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Xiaomi και η εταιρία ζητά την βοήθεια της κοινότητας για να δοκιμάσει μερικές ανεπίσημες builds για τη σταθερότητά τους.

 

 

Η αρχή θα γίνει από συγκεκριμένες συσκευές και την έκδοση China της ROM ενώ θα επεκταθεί πολύ σύντομα και σε πλήθος συσκευών της εταιρίας, με Qualcomm αλλά και Mediatek SoCs. Το πρόγραμμα τρέχει μέσα από την επίσημη εφαρμογή της εταιρίας την οποία πρέπει να εγκαταστήσετε και να πάτε στο tab Recruitment όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Από εκεί όποιος επιλεχθεί θα λάβει σχετικό PM στο forum της εταιρίας. Οποιαδήποτε επικοινωνία αναγράφεται ότι απαιτεί τον QQ messenger.

 

 

Η MIUI 9 λέγεται ότι θα είναι πιο ελαφριά από τις τωρινές ROM και η ομάδα ανάπτυξης θα αφαιρέσει όσα features δε χρησιμοποιούνται συχνά από τη κοινότητα.Αυτά σε συνδυασμό με ένα πιο light θέμα για τη συσκευή θα αποτελέσουν από τις βασικότερες αλλαγές, συν μερικές ακόμα που μένουν να αποκαλυφθούν με μερικά επερχόμενα smartphones της εταιρίας.

 

 

 

 

 

 

1478673279579932.jpg.c8e3748147150ca9418c208c8a75d0e3.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now