MetallicGR

Meizu Pro 7 με οθόνη στο πίσω μέρος!

Recommended Posts

Η Meizu αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες τα νέα smartphones Pro 7 και Pro 7 Plus όμως εμφανίστηκε και μια έκδοση με Snapdragon 835.

 

 

Τα smartphones με εκκεντρικά features φαίνεται πως κάνουν δειλά δειλά όλο και πιο ηχηρή την παρουσία τους στον χώρο. Μπορεί η LG να προσπαθεί αντίστοιχα να πείσει ανεπιτυχώς το κοινό με προτάσεις όπως τη σειρά V αλλά πλέον βλέπουμε και άλλους παίκτες όπως την Meizu στο παιχνίδι. Η εταιρία έχει έτοιμα τα νέα Pro 7 και Pro 7 Plus με τον Helio X30, όμως αποτελέσματα ενός ίδιου μοντέλου με τον Snapdragon 835 εμφανίστηκαν στο GeekBench όπου δείχνουν μια ισχυρή συσκευή που φτάνει τους 6500 πόντους στο multithread και κοντά τους 2000 στο single thread performance!

 

 

Αν και για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ένδειξη από την εταιρία θα έχει ενδιαφέρον να δούμε δύο τόσο διαφορετικές εκδόσεις (υπενθυμίζεται ότι υπάρχει και μια τρίτη με τον Helio P25 για τη mainstream αγορά) από την Meizu με αυτή που φέρει τον Snapdragon βέβαια να κοντράρεται με πολλά δημοφιλή smartphones της αγοράς.

 

 

Σημειώνεται ότι το smartphone κατά τη πρώτη ημέρα ξεπέρασε τις 100,000 εγγραφές για προ-αγορά του μοντέλου. Ένας από τους λόγους είναι και η πίσω οθόνη που όπως και αυτή στη πρόσοψη είναι τύπου AMOLED παρέχοντας παράλληλα δύο κάμερες της Sony, 4GB RAM, έως 128GB αποθηκευτικό χώρο, και μπαταρία 3,500mAh. Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν πως η συσκευή θα φτάσει και επίσημα στην αγορά της Ευρώπης αρκετά σύντομα. Μπορείτε να δείτε τα specs στο παρακάτω link.

 

 

 

 

 

Meizu-Pro-7-845x453.jpg.3e81bb1ce9fcf416946594d65130cf3f.jpg

 

 

Meizu-Pro-7-kleuren.thumb.jpg.b4c9e4d22f73dc3f3b693fce1a05ab76.jpg

 

 





Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now