MetallicGR

Artifact: Το νέο Card game της Valve!

Recommended Posts

Η μόδα των παιχνιδιών με κάρτες "χτύπησε" και την Valve η οποία ετοιμάζει ένα με στοιχεία που δανείζεται από το δημοφιλές MOBA, Dota 2.

 

 

Κατά τη διάρκεια του livestream The International 2017 η Valve έδειξε ένα teaser trailer ενός επερχόμενου παιχνιδιού της, που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2018, όπως εμφανίστηκε στην οθόνη. Αν και το βίντεο ήταν teaser, χωρίς ιδιαίτερες πληροφορίες για το τι θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, στο Artifact λέγεται πως οι παίκτες θα κληθούν να παίξουν σε ένα τερέν με τρεις λωρίδες, αντίστοιχο με τον χάρτη του MOBA παιχνιδιού Dota 2.

 

 

Στρατηγικά, το παιχνίδι θα κινείται σε αντίστοιχα επίπεδα, με τον παίκτη να μπορεί να κινήσει 5 συνολικά Ήρωες, ενώ όσον αφορά την ίδια την μάχη μεταξύ τους, εάν ένας παίκτης σκοτώσει το αντίπαλο, θα λαμβάνει σε αντάλλαγμα χρυσό τον οποίο μπορεί να επενδύσει σε items, potions και διάφορα άλλα πράγματα. Όπως φαίνεται το παιχνίδι θα διατηρεί αρκετά σημεία του κλασικού Dota 2, κάνοντας ακριβώς ότι κάνει και ο ανταγωνισμός.

 

 

 

 

598c7626356e3_aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS9NL1QvNzAwNjYxL29yaWdpbmFsL0FydGlmYWN0LmpwZw.jpg.ca64dcdc49bee24b034b86935e501dec.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ενδιαφέρον σαν κονσεπτ ! Μένει να δούμε πως θα είναι του χρονου.Αν κρατήσει το free to play στοιχείο χωρίς να χαλάει το competitive χαρακτήρα του παιχνιδιού .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now