MetallicGR

Στις 28 Αυγούστου η PC Open Beta του Destiny 2

Recommended Posts

Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε στο youtube από την NVIDIA με το game να τρέχει στη glorious 4K ανάλυση! 

 

 

Έχοντας ήδη κερδίσει αρκετά θετικές εντυπώσεις από το πρώτο official trailer του Destiny 2, οι δημιουργοί του παιχνιδιού θέλησαν να αυξήσουν την ανυπομονησία των fans με ένα ακόμη βίντεο, το οποίο όχι μόνο ανακοινώνει την ημερομηνία για την PC open beta, αλλά τρέχει και στην κρυστάλλινη ανάλυση 4Κ 60fps!

 

 

Περνώντας στο ψητό αρχικά να αναφέρουμε πως η beta ξεκινάει στις 28 Αυγούστου για όσους έχουν ήδη προπαραγγείλει το παιχνίδι και 29 για τους υπόλοιπους. Οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στην 4Κ ανάλυση χωρίς όριο στα καρέ όπως επίσης και σε ultrawide monitors, υποστηρίζει η NVIDIA. Επιπλέον με την είσοδο στην open beta διαθέσιμη είναι η campaign story mision ''Homecoming'', co-op Strike ''Inverted Spire'' και φυσικά competitive multiplayer games με δύο διαφορετικούς χάρτες συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουργιου Javelin-4! Τρία νέα sub-classes προστέθηκαν όπως Sentinel, The Dawnblade και Arcstrider μαζί με τα πατροπαράδοτα Voidwalker, Gunslinger και Striker.

 

 

Εάν θα παίξετε την open beta αξίζει να σημειωθούν τα system specs που θα πρέπει να έχει το PC για να τρέξει το τίτλο. Για τα minimum ένας τετραπύρηνος μια GTX 1050 ή GTX 660 με 6GB RAM είναι αρκετά για να τρέξουν το παιχνίδι, ενώ τα recommended περιλαμβάνουν μια GTX 970 ή μια GTX 1060 με 8GB RAM. Εάν ψάχνετε όμως το απόλυτο gameplay σε 4Κ 60fps θα χρειαστείτε μια GTX 1080 Ti ή αντίστοιχη! 

 

 

 

 

 

Destiny_2_Gun.jpg.7fd3e3ba6a9baa7317c342172af5f773.jpg

 

 

 

 

 


Πηγή

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now