MetallicGR

Η Intel ετοιμάζει το B360 Chipset!

Recommended Posts

Από τη στιγμή που η AMD έχει προλάβει το B350 από τα τωρινά chipsets της, η Intel δεν είχε άλλη επιλογή και έτσι το επόμενο mainstream chipset θα είναι το B360!

 

 

Οι ονοματολογίες δίνουν και παίρνουν στον χώρο τελευταία. Η AMD κυκλοφόρησε το X370 μαζί με το B350 τον Μάρτιο καθώς και το X399 αυτόν τον μήνα ενώ η Intel έχει έτοιμο το Z370 για το τέλος του έτους μαζί με το X299 για την HEDT πλατφόρμα. Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο περίεργη αφού η Intel στα 300 Series θα περνούσε κατά πάσα πιθανότητα από το B250 στο B350 chipset κάτι που πλέον δε γίνεται αφού το τελευταίο το έχει "προλάβει" η AMD, αφήνοντας την Intel με μια αναγκαστική στροφή στην ονομασία του επόμενου mainstream chipset!

 

 

Έτσι οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για το B360, ένα chipset που στοχεύει στην mainstream αγορά όμως δε θα κυκλοφορήσει φέτος, αφού η ατζέντα της Intel είναι πλήρης με τη διάθεση του Z370. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ξεκάθαρες πληροφορίες για το τι θα ενσωματώνει το chipset αλλά βλέποντας την πρόσφατη ιστορία, αναμένεται να περιλαμβάνει βασικά features ενώ θα έρχεται κυρίως σε mATX υλοποιήσεις διατηρώντας το κόστος χαμηλά.

 

 

FCnVqnWRGWovLuPi.thumb.jpg.f5f45e9e0056ec1b7b23d6bb585daafe.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now