MetallicGR

Το 2018 ετοιμαστείτε για νέο Jurassic Park game!

Recommended Posts

Νέο Game της Frontier Developments επιμελήθηκε την ανάπτυξη του νέου της τίτλου Jurassic World: Evolution όπου μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε το δικό μας theme park.

 

 

Όσοι βέβαια περιμένετε gameplay από τον τίτλο θα απογοητευτείτε και αντ' αυτού βλέπουμε μερικά pre-rendered πλάνα που μας δείχνουν στο περίπου τι να περιμένουμε από τον τίτλο. Το παιχνίδι ακολουθεί άλλα games στρατηγικής όπου καλούμαστε να δημιουργήσουμε διάφορα κτήρια για να επεκτείνουμε το theme park των δεινοσαύρων που θέλουμε να φτιάξουμε. Ανοίγοντας χώρο στο νησί επιτρέπουμε την δημιουργία μονάδων και σε τελευταία βάση των δεινοσαύρων για να δημιουργήσουμε ένα μέρος που θα γίνει πόλος έλξης επισκεπτών.

 

 

Παιχνίδια με παρόμοιο θέμα υπήρξαν και στο παρελθόν, όμως από το 2003 που έγινε αυτό έχουν περάσει αρκετά χρόνια και έτσι το μόνο που σίγουρα θα είναι καλύτερο, είναι η αληθοφάνεια του κόσμου, αλλά αξίζει να αναφέρουμε πως δεν υπάρχουν βλέψεις για κυκλοφορία νωρίτερα από το επόμενο καλοκαίρι.

 

 

599aa02abdbaf_aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS84L0MvNzA0MDI4L29yaWdpbmFsL0p1cmFzc2ljLVdvcmxkLUV2b2x1dGlvbi5qcGc.thumb.jpg.1ddf1898634e320ae19e8ac25e82a03a.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now