MetallicGR

Πολλοί αναβαθμίζουν ακόμα σε Windows 10!

Recommended Posts

Υπάρχουν ακόμα αναφορές χρηστών που έρχονται στο φως οι οποίες λένε πως η αναβάθμιση στο πιο πρόσφατο λειτουργικό της Microsoft εξακολουθεί και γίνεται χωρίς προβλήματα!

 

 

Παρά το περίεργο του πράγματος, μιας και η ίδια η Microsoft είχε αναφέρει πως θα σταματήσει τις αναβαθμίσεις εδώ και αρκετό καιρό, αποτελεί ευχάριστο γεγονός για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν από παλιότερη έκδοση των Windows όμως αφήνει ερωτήματα (για άλλη μια φορά) σχετικά με το γιατί η εταιρία συνεχίζει και το επιτρέπει. Μια εύκολη τεκμηρίωση μπορεί να δοθεί κοιτώντας τους χρήστες που έχουν μεταβεί στα Windows 10, αριθμός που έχει πέσω έξω από τους στόχους της Microsoft από το 2015.

 

 

Ο πιο ασφαλής τρόπος βέβαια για να γίνει αυτό είναι έχοντας στη κατοχή μας το κλειδί της παλιάς έκδοσης που πιθανόν έχουμε στο σύστημά μας. Με κάποιο extra εργαλείο μπορούμε να την ανασύρουμε από τη registry, να την αποθηκεύσουμε σε ένα αρχείο text και ανά πάσα στιγμή να την χρησιμοποιήσουμε στη νέα μας εγκατάσταση, είτε να την κάνουμε slipstream εάν μας βολεύει.

 

 

 

 

 

win10upgradedialog-100594742-orig.thumb.jpg.5cbfd88e6264adff77f717615e5dc02c.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω η λέξη δωρεάν θα ήταν καλή ιδέα για τον τίτλο. Ο τίτλος όπως είναι τώρα σου δίνει την εντύπωση ότι είναι κακό και ηλίθιο να αναβαθμίσεις σε Win10, βασικά ότι είναι παράλογο κάποιοι να αναβαθμίζουν σε win10 :P

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now