MetallicGR

Το Google Pixel 2 καταφθάνει τον Οκτώβριο!

Recommended Posts

Πληροφορίες αναφέρονται στη κυκλοφορία του επόμενου Pixel smartphone της Google που ίσως ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου ενώ θα φέρει τον επερχόμενο Snapdragon 836!

 

 

Έναν χρόνο μετά τη κυκλοφορία του πρώτου Pixel η Google έχει μαζέψει αρκετό feedback από τους χρήστες και έτσι είναι έτοιμη να βελτιώσει τη συσκευή της. Αν και το πρώτο Pixel δεν ήταν κακό, υπήρχαν αρκετά "ψεγάδια" κυρίως αισθητικής φύσης όπως το camera bump στο πίσω μέρος αλλά και άλλα πιο τεχνικά προβλήματα που αργότερα η Google επιβεβαίωσε.

 

 

Η συσκευή που θα αντικαταστήσει το Pixel και το Pixel XL θα ονομάζεται απλά Pixel 2 και θα ενσωματώνει κατά τις φήμες τον επερχόμενο Snapdragon 836, 4GB RAM ενώ το headphone jack θα λάμψει δια της απουσίας του. Το SoC θα σχεδιάζεται με την ίδια big.LITTLE σχεδίαση της ARM όμως για την ώρα τα specs του εν λόγω επεξεργαστή μένουν άφαντα. Κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε βελτιώσεις στην κατανάλωση ή αύξηση των χρονισμών, ένας τομέας που η ARM γνωρίζει αρκετά καλά. Τέλος, η αποκάλυψη στις 5 Οκτωβρίου κατά πάσα πιθανότητα θα συνοδευτεί και με επίσημο event.

 

 

 

 

nexus2cee_s836_728x410.jpg.8f5db8296ada4206605e03e146a72f82.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Η κάμερα του φαίνεται πολλά υποσχόμενη!Μένει να το δούμε στην πράξη.Βέβαια αν προκειται να αναταγωνιστή με samsung και apple θέλω να δω και κάποιας μορφής αδιαβροχότητα αυτή τη φορά!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now