MetallicGR

Ο νέος Kirin 970 στο επερχόμενο Mate 10 της Huawei!

Recommended Posts

Η εταιρία μάλιστα είναι πεπεισμένη πως θα φτάσει και θα ξεπεράσει φέτος τις Samsung και Apple στο τομέα της με τον νέο επεξεργαστή της.

 

 

Ο επεξεργαστής θα βρεθεί σύντομα στα επερχόμενα flagships της Huawei Mate 10 και Mate 10 Pro στις 16 Οκτωβρίου παίρνοντας τη θέση τους στο high end κομμάτι της αγοράς απέναντι από την Apple και τη Samsung. Μια από τις σημαντικότερες προσθήκες που έχει αναφέρει η Huawei είναι αυτή της τεχνητής νοημοσύνης κάτι που έχει να κάνει με την αρχιτεκτονική και τα επιπλέον features που θα υποστηρίζει. Συγκεκριμένα το SoC μέσω του κατάλληλου software θα είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται τον χρήστη της συσκευής τόσο από την αναγνώριση ομιλίας, όσο και από face recognition εφαρμογές.

 

 

Ο επεξεργαστής θα ενσωματώνει επίσης 8 πυρήνες ενώ θα κατασκευάζεται στα 10nm της TSMC, ένα σημαντικό βήμα μπροστά από τα 16nm των προηγούμενων μοντέλων προσφέροντας και καλύτερο efficiency. Τέλος, η Huawei προσθέτει και το LTE Category 18 modem ικανό για ρυθμούς μετάδοσης που φτάνουν και τα 1.2Gbps, μια εντυπωσιακή ταχύτητα εφόσον την υποστηρίζει και ο πάροχος.

 

 

 

 

 

Huawei_Mate_10_2-660x330.jpg.ce93fa27e8f80b6c6f8209d507560b81.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now