MetallicGR

Ο Threadripper 'βγήκε' από τον ελεύθερο χρόνο της AMD!

Recommended Posts

Τα χόμπι που είχαμε μικροί μπορεί να ήταν ζωγραφική, μουσική ή... ιππασία, όμως οι μηχανικοί της AMD έχτιζαν τους νέους Ryzen Threadripper στον ελεύθερο χρόνο τους!

 

 

Η εκπρόσωπος της AMD Sarah Youngbauerμ μιλώντας στο Forbes δήλωσε πως οι Ryzen Threadripper δεν ήταν κάτι που η AMD είχε στα σκαριά για χρόνια, αλλά απλά "βγήκε" από τον ελεύθερο χρόνο των μηχανικών της εταιρίας. Τώρα αυτό δε το ακούς κάθε μέρα ειδικά από μια εταιρίας τόσο μεγάλη όσο και η AMD, όμως αποτελεί πρακτικά την αλήθεια. Η AMD αξιοποιεί δύο τουλάχιστον Ryzen dies σε ένα κοινό πακέτο προσφέροντας μπόλικη ισχύ και περισσότερους πυρήνες για όσους θέλουν να τους αξιοποιήσουν.

 

 

Συνεχίζει λέγοντας: "Δούλεψαν σε αυτό στον ελεύθερό τους χρόνο και περίπου έναν χρόνο πριν πήραν το ΟΚ από την διεύθυνση, που είναι κάτι ασυνήθιστο για ένα side project όμως οι μηχανικοί που ασχολήθηκαν φάνηκαν να το αγαπούν". Υπήρξε βέβαια και λίγη τύχη, ούτως ώστε το project να βγει πετυχημένο και να κερδίσει και μια θέση στο roadmap, κάτι που έγινε λίγο πριν το καλοκαίρι του 2016.

 

 

 

 

 

 

wX8QsqPKAMrVHchEQYGGRX-650-80.jpg.5d90001468bce6abbff8ef04363d22f1.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Εμείς στο ελεύθερο χρόνο μας κάναμε διάφορες χειροτεχνίες με χαρτόνια και κόλλα. Ε τα παιδιά της AMD αντί για χαρτόνια είπαν να χρησιμοποιήσουν cpu :hehe:. Έτσι λένε κάποιοι τουλάχιστον. Κορυφαία επιλογή για την τιμή και τις επιδόσεις που προσφέρει η σειρά.

Link to comment
Share on other sites

On 9/11/2017 at 4:52 PM, stavros said:

Δηλαδή θα έβγαζαν νέα γενιά επεξεργαστών χωρίς high end κατηγορία ? ;)

 

Ναι.

 

Δε το κυνηγούσε η AMD τόσο, αλλά πλέον έχει αλλάξει και κυνηγάει όχι μόνο το high end desktop αλλά και το server κομμάτι. Συν ότι μπαίνει και στα χωράφια του machine learning με τις Instict.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now