hoodhini

αποδοση καρτας

Recommended Posts

καλησπερα, ακουστε πως εχει, δεν ξερω αν εχω κανει κανενα χοντρολαθακι :Ρ 

 

ειχα μια αρχαια καρτα στο Pc την 9600 gt και χθες παρέλαβα μια νεα καρτα που αγορασα, την 1050. 

παλευα να βαλω το driver και εν τελει δεν γινοταν γιατι ηθελε τον anniversary update των windows 10, Που δεν το ειχα βαλει διότι ειχε bug ενα παιχνιδι που επαιζα με το συγκεκριμενο update. τελος παντων, εκανα το Update και με αφησε να βαλω το driver Ολα καλα!! απλα το pc αργει λιγο... δεν ξερω αν πλεον ετσι ειναι οι καρτες απλα νιωθω πως επειδη δεν υπαρχει λογος η καρτα δεν αποδιδει. διοτι μπηκα και ενα παιχνιδι.. μικρων απαιτησεων και εκει που με την παλια μ καρτα επαιζα με 200fps τωρα επαιζα με 380.

 

τι παιζεται? τα windows εχουν θεμα? δεν εχω κανει καποια ρυθμιση? ή ετσι γινεται πλεον και πρεπει να το παρω αποφαση? :Ρ γιατι πριν ανοιγοντας το Pc με την αλλη καρτα, μπορει το ανεμιστηρακι της να εκανε λες και ειχε πιασει 200 βαθμους αλλα στροφαρε πιο πολυ!! 

ευχαριστω προκαταβολικα, περιμενω απαντησεις!!

 

Link to comment
Share on other sites

αργει το pc.. λες και το εχω χωρις καρτα... (ενταξει οχι και τοσο ασχημα) 

πχ οταν το ανοιγω.. πριν μπει στο σκριν με το φοντο απο πισω και την ημερομηνια κλπ... ειναι για  λιγο μπλε η οθονη (το χρωμα το κλασικο των w10) 

μετα... ανοιγω φακελο αργει λιγο... 
ανοιγω το chrome αργει λιγο..

 

αν και τωρα που το ξαναδοκιμαζω παει καλα... τι διαλο θελει να ξυπνησει πρωτα κανα 10 λεπτο :D

 

Link to comment
Share on other sites

βασικα οχι.

σερνεται. γραφω στο φβ, εδω, και γενικοτερα γραφω... και εχω τελειωσει αυτο που θελω και βλεπω τα γραμματα να μπαινουν ενα ενα αργα και βασανιστηκα. χαζευω αρχικη στο φβ παλι.. και κατεβαινει καθε 2 δευτερολεπτα :Ρ 

δεν υπαρχει αμφιβολια 

Link to comment
Share on other sites

Το γεγονός ότι έχει αύξηση κατά 180 fps (90%), θετικό. Το ότι σέρνεται το pc (αργεί να ανοίξει φακέλους, αργώ στο γράψιμο, στο surfing, boot, κλπ) μπορεί να οφείλεται και σε άλλους παράγοντες. Υποψιάζομαι πως με το anniversary update και τους νέους drivers φόρτωσες τον σκληρό σου με αρκετό όγκο δεδομένων. Κάνε έναν έλεγχο στο ποσοστό διαθέσιμου όγκου της διαθέσιμης χωρητικότητας του σκληρού σου. Επίσης, έλεγξε αν και τα 4Gb Ram είναι αναγνωρίσιμα.

Edited by stavros
Link to comment
Share on other sites

C:\WINDOWS\system32>sfc /scannow

Beginning system scan.  This process will take some time.

Beginning verification phase of system scan.
Verification 100% complete.

Windows Resource Protection did not find any integrity violations.

 

ή το συνηθιζω παντως ή εστρωσε το Pc καπως, δεν ξερω. 

παντως και τα fps σε γκειμς εν τελει δεν εχουν μεγαλη διαφορα, εως καθολου θα ελεγα.. αρχιζει με 300-380 και καταληγει στα 150... εκει που επαιζα και με την προηγουμενη δηλαδη. 
anyway, δεν εχω βγαλει ακομη το driver και να το ξαναπερασω οπως ειπα παραπανω ο νικ.. θα το κανω και θα ενημερωσω και παλι!

Link to comment
Share on other sites

ειναι στο 100% μια χαρα.. τον δανειστηκα προσφατα απο φιλο γιατι ο παλιος μου τα εφτυσε. και μεχρι να μαζεψω χρηματα βολευομαι.. παιζει να φταιει ο δισκος λες? διοτι με την προηγουμενη καρτα ηταν οκ το συστημα

Link to comment
Share on other sites

παιδια δεν ξερω τι γινεται. ακομα τραβαω ζορια. εβαλα τα 7αρια σημερα μιας και τα ηθελα παντα λογω gaming πιο πολυ. και περναω σιγα σιγα ντραιβερς κλπ.. αλλα δεν θα κανει διαφορα το os... αυριο λεω να δωσω καποια χρηματα για το Pc. πολλοι φιλοι μου λενε οτι ειναι λιγες οι ραμ (4gb 1600mhz) και αλλοι τοσοι λενε για τον Hdd να αγορασω νεο πλεον γιατι ειναι αρχαιοι, και να παρω ssd.  δυστυχως αυριο θα μπορεσω να κανω ενα απο τα δυο. ή να αγορασω εναν evo ssd στα 250gb ή να αγορασω επιπλεον ραμ 2χ4Gb εννοεται παλι στα 1600 δυστυχως εκτος αν πεταξω και τις αλλες που χω τωρα. απο την αλλη σκεφτομαι πως δεν θα αργησω και πολυ να κανω αναβαθμιση και στο υπολοιπο pc εκτος της  vga.. που σκεφτομαι να το παω σε ryzen.. και σκεφτομαι μηπως ειναι αδικα χρηματα να αγορασω ραμ ddr3.. και στην τελικη να μην ειναι αυτο το προωλημα!!!!! 

τι να κανω? 

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

φιλε μου, το συστημα σου -γενικα- καπου μπουκωνει.... 

 

και τα 2 μερη που κοιτας -RAM, HDD- μπορει να σου επιβραδυνουν το συστημα.  απο την μια εχεις εναν παλιο HDD ο οποιος ειναι αργος ουτως η αλλως, και απο την αλλη εχεις 4gb RAM τα οποια για GAMING συνθηκες δεν ειναι αρκετα, αν συνυπολογισεις οτι αρκετα παιχνιδια απο μονα τους θελουν 4-6gb RAM για να τρεξουν σωστα, και απο πισω τρεχουν και ενα σωρο αλλες διεργασιες των Windows, οι οποιες και αυτες τρωνε μνημη...!!  εεε καταλαβαινεις οτι και η ποσοτητα μνημης δεν επαρκει...!!!

 

αρα και τα 2 θελουν βελτιωση........  

Link to comment
Share on other sites

Με τον ssd θα δεις μεγάλη βελτίωση (αν μπορείς βάλε 500 Gb), αλλά δεν φτάνει. Θα έχεις γρήγορο boot, running εφαρμογών, αρχεία κλπ. και φυσικά θα σου μείνει για το επόμενο build σου.

 

Όσον αφορά στο ddr3 που αναφέρεσαι παραπάνω, όντως με την επικείμενη αναβάθμιση θα σου είναι άχρηστες. Ωστόσο θα μπορείς να τις πουλήσεις ως μεταχειρισμένα. Φθηνή (όχι και τόσο στις ram) εναλλακτική επιλογή είναι η αγορά μεταχειρισμένης ram 2Χ4 Gb που ανέφερες παραπάνω. Με τα 8 Gb είσαι καλά και θα μπορείς να πουλήσεις το 2Χ2 Gb που έχεις ήδη και όχι να τα πετάξεις.

 

Όντως πλέον τα 8 4 Gb για gaming είναι πολύ λίγα. Tι games παίζεις ?

Edited by stavros
Link to comment
Share on other sites

παιδια αγορασα σημερα τον samsung 850 evo 250gb και το pc αναγεννηθηκε :D χαχα

γενικα επαιζα games χαμηλων απαιτησεων, σε φαση lol κλπ.. 

εχω κατεβασει το gta v το single, και ομολογω δεν τολμουσα να το κανω setup χαχα

αυτην την στιγμη το κανω setup στον νεο δισκο και θα σας ενημερωσω.. παντως νομιζω το μεγαλυτερο προβλημα ηταν ο δισκος... η διαφορα ειναι τεραστια.. μαλλον τωρα αξιοποιείται η καρτα σιγα σιγα.. και εννοειται οταν χωσω αλλα 8gb ραμ θα αξιποιηθει πληρως.. 

λεω αργοτερα να παρω 2χ4gb σε ddr3 διοτι μιλαμε για 60€ ενω αν παω για αναβαθμιση δεν θελω να παιξω... θα παω τουλαχιστον σε ryzen 5 και μια δυνατη μητρικη με ταβανι τα 200. και σε μνημες θα παω σιγουρα σε 16gb και ταο Mhz τα βλεπουμε γιατι ειναι τσιμπημενες οι ddr4 :( 

 

btw ευχαριστω για την βοηθεια, το gta ειναι γενικα βαρυ game, θα το δω και θα σας ενημερωσω!! 
μετα ας κλειδωσει!! :) 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now