MetallicGR

Εξισώσεις στον Facebook Messenger!

Recommended Posts

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook προσφέρει μέσω του messenger δυνατότητα για επίλυση βασικών και μη εξισώσεων γραμμένων στο σύστημα LaTex!

 

 

Χωμένο βαθιά στον κώδικά του, το Facebook προσφέρει και δυνατότητα συγγραφής μαθηματικών τύπων και εξισώσεων και εμφανίστηκε στην υπηρεσία πριν από μερικούς μήνες. Όπως είδαν πηγές, ο messenger υποστηρίζει και άλλες, πιο πολύπλοκες εξισώσεις που παρουσιάζονται με το ίδιο LaTex σύστημα και εάν τύχει να είναι πιο μεγάλη από το πλάτος (στην desktop έκδοση του messenger), τότε αυτομάτως προσθέτει και οριζόντιο slider κάνοντας την περιήγηση ελαφρώς πιο εύκολη.

 

 

 

Το feature είναι αρκετά χρήσιμο ειδικά για όσους μαθητές χρησιμοποιούν το δίκτυο για να επικοινωνήσουν με τους καθηγητές τους ή να συνομιλήσουν με τους συμμαθητές τους για την επίλυση μαθηματικών εξισώσεων όση ώρα χαζεύουν με άλλα πράγματα στο Facebook!

 

 

 

 

Screenshot-2017-09-27-at-3_21.22-PM.png.f6d76d3e47f28f2ffdd73b7165168dee.png

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Όποιος έφτιαξε την παραπάνω εικόνα είναι πολύ βλάκας...

 

Το an + bn = cn  ήταν ένα από τα άλυτα προβλήματα των μαθηματικών με την πρώτη απόδειξη να έρχεται το 1994 όταν η ίδια η εξίσωση έχει διατυπωθεί από το 1637. Και μάλιστα λέει ότι για n μεγαλύτερο από 2 δεν υπάρχει τριάδα αριθμών που να την κάνει να ισχύει...

 

Fermat's Last Theorem

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now